Recensie: Schimmendans – Lynn Robin

SchimmendansVan schrijfster Lynn Robin kreeg ik haar boek Schimmendans. Dit boek is het tweede deel in De Schimmenwereld serie. Het eerste deel, Schimmenlied, las ik en toen was ik al benieuwd naar deel 2. In deze recensie vertel ik je meer over het verhaal. Lees je mee?

Het verhaal

“Schimmendans” gaat over Blaze. Hij is zeventien jaar, breakdancer en een medium. Engel Eli benadert Blaze om hem te helpen met een Schim in een balletschool. Blaze gaat op onderzoek uit. Hij ontmoet balletdanseres Saffron en alles wat hij denk te weten over de Schimmenwereld valt in duigen. Er zijn geheimen waar Blaze nooit iets van wist…

Mijn mening

In “Schimmendans” komt de goede en fijne schrijfstijl van Lynn Robin goed tot uiting. De beschrijvingen van sommige figuren en locaties zijn huiveringwekkend. Soms tegen het randje van horror aan. De details van de omgeving, gebeurtenissen en personen zitten vol details en sluiten naadloos op elkaar aan.

Dit boek is het tweede deel in de serie, maar is goed los te lezen. In eerste instantie dacht ik dat het verhaal van deel 1 verder zou gaan. Dit bleek niet zo te zijn. Toch vond ik dit boek nog beter dan deel 1. Het zat nog beter in elkaar.

Blaze en Shaffron zijn goed uitgewerkte personen. En hebben ieder hun eigen karakter.

Schimmenlied is huiveringwekkend met goed uitgewerkte personen.

Liefs,

Veronique

*Bedankt Lynn voor het boek!

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.
*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Dit boek kopen?
Boeken algemeen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge