Recensie: Tegenwicht – Conny Hoogendoorn

Cover van Conny Hoogendoorn

Ik heb vandaag de recensie van Tegenwicht voor je. Auteur Conny Hoogendoorn heeft ook een mooie actie aan deze verhalenbundel verbonden. Ik vertel je graag meer over de actie en het boek. Lees je mee?

Het verhaal van Tegenwicht

‘Tegenwicht’ bundelt 21 spannende verhalen die het leven in al zijn tinten tonen. Conny’s vertellingen gaan over échte mensen. Ze gaan over relaties vol passie, wantrouwen en woede. Maar ze verhalen ook van intense hartstocht en vreugde. Conny sleept je mee. Wat ze schrijft, is vaak verrassend herkenbaar. Ze raakt, ontroert, roept emoties op.

Mijn mening

Wat heeft ‘Tegenwicht’ een opvallende cover. Hij is erg mooi! Auteur Conny Hoogendoorn heeft een pakkende stijl. Het leest heel fijn.

De bundel bevat 21 korte verhalen, maar misschien zijn dit er iets te veel voor in één bundel. Niet elk verhaal raakte me en dat vind ik jammer. Je wilt geprikkeld blijven en nieuwsgierig zijn naar het volgende verhaal.

Conny Hoogendoorn schrijft verhalen over ‘echte’ mensen. Het is geen droomwereld en dat is de kracht van deze bundel. Er is veel herkenning voor de lezer. Conny durft heel snel de diepte op te zoeken in haar verhalen. Knap, omdat het korte verhalen zijn. Daarnaast worden er heftige thema’s besproken. Sommige verhalen kunnen triggers oproepen, denk ik.

Conny Hoogendoorn durft de diepte op te zoeken in Tegenwicht!

Over de actie Tegenwicht

Conny Hoogendoorn biedt gratis deze bundel aan in ruil voor een vrijwillige donatie voor een organisatie die mensen in Oekraïne helpt. Je leest op de site van Conny meer over deze actie!

Op de hoogte blijven?

Op de hoogte blijven van nieuwe artikelen op Veronique’s Boekenhoekje? Abonneer je hieronder gratis op mijn blog en ontvang meldingen van nieuwe berichten in je mailbox! Meer weten over privacy? Lees dan hier.


Liefs,

Veronique

Bedankt Conny Hoogendoorn voor het boek!

*Veronique’s Boekenhoekje is niet verantwoordelijk voor de actie van Conny Hoogendoorn. Ik deel dit puur uit enthousiasme en liefde!

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.

*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Gegevens van Tegenwicht

Auteur: Conny Hoogendoorn
ISBN paperback: 9789491777455

Op zoek naar een proeflezer voor je verhaal? Ook voor korte verhalen of novelles! Meer informatie kun je hier vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge