Recensie: The Good Girls – Sara Shepard

The Good Girls

Gisteren kwam de recensie van ‘The Perfectionists’ online en vandaag heb ik de recensie van het vervolg, The Good Girls van Sara Shepard, voor je. Let op: Deze recensie kan spoilers van deel 1 bevatten!

Het verhaal van The Good Girls

Mackenzie, Ava, Caitlin, Julie en Parker hebben een aantal niet zo nette dingen gedaan. Maar hoewel ze het allemaal hadden over het vermoorden van de rijke pestkop Nolan Hotchkiss, hebben ze het niet echt gedaan. Het is gewoon toeval dat Nolan precies stierf zoals zij het hadden gepland… toch? Maar ze fantaseerden niet alleen over het vermoorden van Nolan. Wanneer iemand anders die zij genoemd hebben sterft, vragen de meisjes zich af of ze worden gevolgd. Of zijn zij het volgende doelwit van de moordenaar?

Mijn mening

Ik vond ‘The Perfectionists’ fantastisch en ik ben direct verder gegaan in ‘The Good Girls’. Mijn hemel. Ik vond deel 1 geweldig, maar dit deel is misschien nog wel beter. Het is steen steen steengoed.

In het begin wordt er een terugblik gegeven op deel 1. Het is handig om je geheugen even op te frissen. Hierdoor zit je beter in het verhaal.

‘The Good Girls’ is ontzettend spannend en vanaf de eerste pagina sleurt het verhaal je nog meer mee dan deel 1. Van sommige gebeurtenissen zullen je schoenen uitvallen. Het plot is fantastisch.

De gebeurtenissen volgen elkaar in rap tempo op en het gaat maar door en door. Sommige situaties zullen herkenbaar zijn.

Je hoeft niet meer aan de personages te wennen, want je kent ze nog uit het eerste deel. Sara Shepard werkt de personages nog verder uit en hierdoor worden ze levensecht.

Dit tweede deel heeft een bijzonder einde. Het geeft je nog even stof tot nadenken. ‘The Good Girls’ bleef nog een tijdje in mijn hoofd hangen.

‘The Good Girls’ is een geraffineerde Young adult. Het zit ontzettend goed in elkaar!

Liefs,

Veronique

*Bedankt Uitgeverij Moon voor het boek!

Je kunt het boek bestellen bij de lokale of online boekhandel!

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.
*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Gegevens van The Good Girls

Auteur: Sara Shepard
Uitgever: Uitgeverij Moon
ISBN paperback: 9789048848744 
Prijs paperback: €19,99

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge