Recensie: The Perfectionists – Sara Shepard

The Perfectionists

Van Uitgeverij Moon kreeg ik twee hele toffe boeken. Vandaag bespreek ik The Perfectionists van Sara Shepard. Zij is de schrijfster van Pretty Little Liars en dit boek is het eerste deel uit een tweeluik. In mijn recensie vertel ik je meer over deze spannende young adult. Lees je mee?

Het verhaal van The Perfectionists

Dit staat op de achterkant van ‘The Perfectionists’:

Op Beacon High is Nolan Hotchkiss de koning. Zijn charmes, rijkdom en goede looks zorgen ervoor dat hij enorm populair is. Maar ondertussen heeft hij het leven van veel studenten geruïneerd. Toch regeert Nolan ongestoord verder. Tot nu toe…

Mackenzie, Ava, Caitlin, Julie en Parker lijken op het eerste gezicht niet veel met elkaar gemeen te hebben. Ze hebben allemaal hun eigen drama’s en persoonlijke doelen. Toch delen ze één ding: hun intense haat voor Nolan Hotchkiss. Ze vinden dat hij moet boeten voor alles wat hij hen heeft aangedaan. Met z’n vijven bedenken ze de perfecte moord – een hypothetische moord, natuurlijk. Het is slechts fictie… totdat hun wens opeens werkelijkheid wordt. Nolan is vermoord, precies zoals zij het nauwkeurig gepland hadden.

Alleen hebben zij het niet gedaan. Maar wie dan wel?

Mijn mening

Ik was direct gefascineerd door de flaptekst. Hij maakt je nieuwsgierig. De voorkant is tof en past bij de sfeer van het boek. Het is een tikkeltje zoetsappig, maar wel met een scherp randje.

De stijl van Sara Shepard is goed. Je wordt vanaf het eerste moment in het verhaal gezogen. Het leest heel prettig.

Het verhaal is vanaf de eerste pagina spannend. Het zit ontzettend goed in elkaar. De flashbacks werken hier aan mee. Je krijgt zo een goed beeld van het verleden en het heden.

in ‘The Perfectionists’ komen nogal wat namen voorbij. Hier moest ik in het begin even aan wennen. Ieder personage heeft zijn eigen drama en unieke persoonlijkheid. Dit maakt dit verhaal herkenbaar voor iedereen. De dames zijn zo goed uitgewerkt.

Het einde (ik ga geen spoilers weggeven) was goed. Je wilt eigenlijk direct door met deel 2. Gelukkig voor mij… ik kon direct doorlezen. Je wilt ook doorlezen, want je moet weten hoe het verder gaat.

The Perfectionists is spannend vanaf de eerste pagina. Je wordt in het verhaal gezogen en het laat je niet meer los.

Morgen komt de recensie van deel 2, The Good Girls, online.

Liefs,

Veronique

*Bedankt Uitgeverij Moon voor het boek!

Je kunt het boek bestellen bij de lokale of online boekhandel!

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.
*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Gegevens van The Perfectionists

Auteur: Sara Shepard
Uitgever: Uitgeverij Moon
ISBN paperback: 9789048858231 
Prijs paperback: €15,-

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge