Recensie: Uitverkorene – Duistere Engel – Alicia Reale

Vandaag mag ik de blogtour van Uitverkorene – Duistere Engel van Alicia Reale aftrappen. Ik vertel je graag meer over deze spannende young adult met een randje fantasy. Lees je mee?

Het verhaal van Uitverkorene – Duistere Engel

Aliana Logan is een krachtige, jonge heks die een zorgeloos leven leidt in Santa Monica, Californië. Haar leven verandert wanneer ze Michael ontmoet. Ze voelt zich meteen tot hem aangetrokken. Als ze ontdekt dat hij ook een heks is, wil ze niets liever dan tijd met hem doorbrengen. Wanneer een demon haar begint te stalken, biedt Michael zijn hulp aan. Maar kan ze hem wel vertrouwen?

Mijn mening

‘Uitverkorene – Duistere Engel’ heeft een waanzinnige cover. Hij is zo mooi! Het past perfect bij de sfeer in het verhaal.

Alicia Reale is een Vlaamse auteur en dat merkte ik als Nederlandse lezer. Hier en daar zitten wat Vlaamse woorden. Ik vond het niet storend.

Het is een young adult, maar wel met een subtiel randje fantasy. Ik houd ervan! Het is heel mooi gedaan. Het verhaal heeft een bepaalde spanning. Het omarmt je en laat je dan weer los. Het is een warm verhaal. Soms miste ik wel een beetje samenhang en sprong het verhaal een beetje van de hak op de tak. De personages zijn leuk en bovendien erg menselijk.

De titel vind ik mooi gevonden. Het maakte me nieuwsgierig en het gaf me het gevoel dat er misschien nog meer delen komen. Na het lezen van het verhaal hoop ik ook op meer. Dat einde is zo goed, bijna intens. Ik ben benieuwd naar meer!

Uitverkorene – Duistere Engel is een spannende young adult met een fantasy randje.

Blogtour Uitverkorene – Duistere Engel

Mijn recensie is onderdeel van de blogtour van ‘Uitverkorene – Duistere Engel’. Deze leuke bloggers doen ook mee:

Liefs,

Veronique

Bedankt Phoenix Books voor het boek en de blogtour!

Je kunt dit boek o.a. bij de lokale boekhandel of Bol.com bestellen.

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.

*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Gegevens van Uitverkorene – Duistere Engel

Auteur: Alicia Reale
Uitgever: Phoenix Books
ISBN paperback: 9789083202891 

 Op de hoogte blijven?

Abonneer je hieronder gratis op mijn blog en ontvang meldingen van nieuwe recensies en andere blogposts in je mailbox! Meer weten over privacy? Lees dan hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge