Recensie: Vanaf het allereerste begin – Melissa Tagg

Vanaf het allereerste begin Melissa Tagg

Toen ik Vanaf het allereerste begin van Melissa Tagg op Instagram zag, was ik direct nieuwsgierig. Haar vorige boek, ‘Een deur die altijd openstaat‘, vond ik zo mooi! Ik keek uit naar deze nieuwe feelgood. Dit is het eerste deel van de serie over de familie Walker. Ik ga je er snel meer over vertellen. Lees je mee?

Het verhaal van Vanaf het allereerste begin

‘Vanaf het allereerste begin’ van Melissa Tagg is het eerste deel in een nieuwe serie over de familie Walker.

Kate Walker geloofde altijd in de liefde, en zelfs nadat haar eigen hart gebroken werd, bleef ze scenario’s schrijven voor romantische tv-series. Maar dan raakt haar carrière in het slop en geeft Kate het op. Ze besluit weer bij haar ouders te gaan wonen in het pittoreske Maple Valley om na te denken over haar volgende stap.

Al snel ontmoet ze Colton Greene, een profsporter die door een blessure gedwongen is zijn leven anders vorm te geven. Hij heeft alleen geen idee hoe. Een gezamenlijk project zet hen op het juiste spoor. Kan dit het begin zijn van iets nieuws?

Mijn mening

‘Vanaf het allereerste begin’ heeft een mooie cover. Het past ook perfect bij haar vorige roman. De boeken hebben niks met elkaar te maken, maar ik vond het een leuk detail.

Melissa Tagg heeft een fijne stijl. Het is warm met een vleugje humor. Regelmatig heb ik moeten lachen om een bepaalde opmerking.

Dit is het eerste deel in de serie over de familie Walker en je leert eigenlijk het dorp Maple Valley en de inwoners kennen. Je gaat je al een beeld vormen van de rest van de serie. Dit vond ik zo leuk! Je gaat eigenlijk al houden van het dorp.

Het verhaal is een tikkeltje voorspelbaar en je weet eigenlijk hoe het gaat lopen, maar dat stoorde me niet. De personages zijn warm en liefdevol. Ze zijn goed uitgewerkt, maar er is nog genoeg om te ontdekken. De heftigere gebeurtenissen maken het verhaal zo leuk. Het is een goed begin van de serie. Ik ben benieuwd naar meer van deze familie en het dorp Maple Valley!

Vanaf het allereerste begin is (het) genieten geblazen! Het is een heerlijke feelgood!

Liefs,

Veronique

Bedankt KokBoekencentrum voor het boek!

Je kunt dit boek bij de lokale boekhandel en o.a. Bol.com bestellen.

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.

*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Gegevens van Vanaf het allereerste begin

Auteur: Melissa Tagg
Uitgever: KokBoekencentrum
ISBN paperback: 9789029733250    
ISBN E-Book: 9789029733267 

Abonneer je hieronder gratis op mijn blog en ontvang meldingen van nieuwe berichten in je mailbox! Meer weten over privacy? Lees dan hier.

Op zoek naar een proeflezer voor je verhaal? Ook voor korte verhalen of novelles! Meer informatie kun je hier vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge