Recensie: Vaste grond – Robyn Carr

Vaste grond

Van mijn papa kreeg ik Vaste grond van Robyn Carr. Je kunt Robyn Carr kennen van de Netflix-serie ‘Virgin River’ (en de gelijknamige boeken). Ik heb genoten van de Netflix-serie. Genoot ik ook van ‘Vaste grond’? Je leest het in mijn recensie. Lees je mee?

Het verhaal van Vaste grond

Hier gaat ‘Vaste grond’ over:

Cooper is niet het type man dat lang op één plek blijft; settelen is niets voor hem. Nadat zijn goede vriend Ben onverwacht overlijdt, ziet hij zich echter genoodzaakt om voor langere tijd in het kustplaatsje Thunder Point te blijven. Ben heeft hem namelijk een prachtig gelegen stuk grond nagelaten. Het liefst zou Cooper zo snel mogelijk weer vertrekken, maar dan ontmoet hij Sarah…Sarah is helemaal klaar met mannen. Ze wil absoluut geen relatie meer. Als Cooper haar pad kruist en ze moet toegeven dat de aantrekkingskracht tussen hen tweeën overweldigend sterk is, is ze dan ook niet blij. Cooper wil niets liever dan verder reizen, en Sarah blijft het liefst veilig in haar eigen wereldje. Waarom kunnen ze elkaar dan niet loslaten?

Mijn mening

‘Vaste grond’ is een heerlijke feelgood. Het verhaal is gewoon heel leuk, maar wel een tikkeltje cliché.

Dit was mijn eerste boek dat ik las van Robyn Carr, maar wat heeft zij een mooie stijl. Het is warm en vlot. Robyn verwijst soms naar ‘Virgin River’. Als je de boeken of de serie hebt gezien, dan zul je die verwijzingen herkennen. Die link vond ik erg leuk.

Er zijn veel verschillende verhaallijnen in dit verhaal en soms loopt het een beetje door elkaar. Toch is het niet lastig te volgen. Je weet precies wie wie is. De personages zijn goed uitgewerkt en je waant je echt in het dorp Thunder Point. Je wilt in dit dorp wonen, er vakantie vieren en de personages ontmoeten. Gelukkig is dit deel 1 van de serie en je kunt dus nog lekker verder genieten van alle leuke personages.

Door de verschillende verhaallijnen gebeurt er heel veel in het verhaal. Dit geeft het boek vaart. Naast de romantiek is er ook spanning aanwezig. De combinatie tussen spanning en romantiek is goed gedoseerd.

‘Vaste grond’ is een aanrader voor feelgoodliefhebbers!

Liefs,

Veronique

*Ik heb dit boek gekregen van mijn vader.

Je kunt dit boek nu kopen bij de lokale of online boekhandel, zoals Bol.com.

*Dit boek is geen recensie-exemplaar. Wil je me een recensie-exemplaar sturen of samenwerken? Meer informatie vind je hier.
*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Gegevens van Vaste grond

Auteur: Robyn Carr
Uitgever: Uitgeverij HarperCollins
ISBN ebook: 9789402501360 
Prijs ebook: €7,99
ISBN paperback: 9789402705171 
Prijs paperback: €12,50

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge