Recensie: Verhuld & Verguld – Eva Roberts

Covers van Loft Books

Tijd voor niet één, maar twee recensies! Ik las Verhuld en Verguld van Eva Roberts. Lees je mee?

Het verhaal van Verhuld

Verhuld Eva Roberts
Cover van Loft Books

In het zinnenprikkelende ‘Verhuld’ vertelt Eva Roberts over de opwindende ervaringen van de Argentijnse Gabriela in een harem. Als Gabriela na een lange dag thuiskomt en haar vriend betrapt met een ander, besluit ze hem te dumpen. Uit woede gooit hij echter haar geheim op straat: Gabriela werkt als escort, een bijbaan waar ze veel plezier aan beleeft. Maar haar medestudenten, docenten en buren kijken Gabriela met de nek aan. Ze wil weg. Zo snel mogelijk. Dan herinnert ze zich een nieuwtje van een collega: een Arabische sjeik is op zoek is naar vrouwen voor zijn harem. Halsoverkop meldt Gabriela zich aan en reist ze naar de kleine oliestaat Baghdahar. Haar leven zal nooit meer hetzelfde zijn…

Mijn mening

‘Verhuld’ is het eerste deel van de serie ‘Uit de harem’ van Eva Roberts. De cover van het boek is bijzonder. Ik weet niet of ik hem sexy vind, maar de cover valt in ieder geval wel op.

Het verhaal heeft een spannend randje. Het heeft iets eigenzinnigs. Het is ook een originele setting. Het is gewoon een leuk verhaal. Gabriela is een interessant personage. Het personage mist wel een beetje diepgang. Het is nogal vlak.

Het verhaal heeft een bijzonder einde. Je bent in ieder geval nieuwsgierig naar deel twee!

Of je kunt het boek kopen via Bol.comBookspot of Bruna.

*Ik las dit eerste deel met Kobo Plus!

Het verhaal van Verguld

Verguld Eva Roberts
Cover van LoftBooks

In het zinnenprikkelende ‘Verguld’ vertelt Eva Roberts over journalist Nova, die undercover gaat in een harem.

Nova had haar carrière als journalist bij de befaamde Deense krant Danske Posten wel anders voor zich gezien, ze schrijft alleen maar artikelen over beautyproducten. Als haar vriendinnen haar een oproep laten zien van een sjeik in het Midden-Oosten die nieuwe haremvrouwen zoekt, krijgt ze een idee. Wat als ze undercover gaat? Wat als ze de wereld laat zien hoe het eraan toegaat in een harem? Want wie zijn die vrouwen?

Als Nova daadwerkelijk wordt uitgekozen voor de harem komt ze voor een groot dilemma te staan: kan ze dit eigenlijk wel? Wil ze zich door een passie zo ver van huis laten leiden? Of ligt haar toekomst gewoon bij de mysterieuze architect die haar zo inspireert?

Mijn mening

‘Verguld’ heeft een bijpassende cover en is het verrassende tweede deel in de serie. Het loopt ongeveer gelijktijdig met het eerste deel. Hierdoor herken je al een aantal gebeurtenissen uit het verhaal. Dit vond ik een leuk detail.

Je leert nu een ander meisje uit de harem kennen. Nova is heel anders dan Gabriela. Ze is wat naïever en misschien menselijker dan Gabriela.

Er hangt een bepaalde spanning in het verhaal. Er is iets aan de hand in de harem, maar je kunt er je vinger niet opleggen. Ik ben benieuwd of je hier nog wel een antwoord op zult krijgen in een eventueel ander deel. Voor nu is het nog even een open eindje voor mij.

De stijl van Eva Roberts is even wennen. Het loopt soms niet helemaal lekker voor mijn gevoel. Het verhaal is sexy zonder ordinair te zijn. Lees vooral het eerste deel in deze serie, want dan snap je dit verhaal beter.

Of je kunt het boek kopen via Bol.comBookspot of Bruna.

Op de hoogte blijven?

Op de hoogte blijven van nieuwe artikelen op Veronique’s Boekenhoekje? Abonneer je hieronder gratis op mijn blog en ontvang meldingen van nieuwe berichten in je mailbox! Meer weten over privacy? Lees dan hier.


Liefs,

Veronique

Bedankt Loft Books voor het boek ‘Verguld’!

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.

*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Gegevens van Verhuld en Verguld

Auteur: Eva Roberts
ISBN e-book Verhuld: 9789047207382 
ISBN e-book Verguld: 9789047207405 

Op zoek naar een proeflezer voor je verhaal? Ook voor korte verhalen of novelles! Meer informatie kun je hier vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge