Recensie: Verleid me – Stefanie van Mol

Verleid me

Ik mag vandaag de toffe blogtour van Verleid me van Stefanie van Mol afsluiten. De blogtour werd georganiseerd door L&M Books en ik vond het een eer om mee te doen! In mijn recensie vertel ik je meer over deze ‘steamy’ New Adult. Lees je mee?

Het verhaal van Verleid me

Dit staat op de achterkant van ‘Verleid me’:

Amélie Jonker is aan het werk in het ziekenhuis als ze wordt opgeroepen op de Spoedeisende Hulp voor een topsporter met een flinke blessure. Oliver Prins, aanvoerder en topvoetballer bij voetbalclub FC Livius ’85, raakte geblesseerd tijdens een voetbalwedstrijd. Als Amélie hem komt onderzoeken is hij onder invloed van een zware verdoving en doet hij haar een oneerbaar voorstel.

Ondanks dat nogal gênante voorval is Oliver wel gecharmeerd van de knappe, blonde dokter. Dus als hij terug op controle moet, is hij vastbesloten om haar mee uit te vragen op date. Als ze weigert, weet hij wat hem te wachten staat. Hij zal alles uit de kast moeten trekken om Amélie te verleiden.

Mijn mening

‘Verleid me’ is gewoon een lekker verhaal. Wat je verwacht, zul je krijgen. Het is New Adult, maar heeft ook wat feelgood-kenmerken. Stefanie van Mol zoekt de grens op. Dat geeft het verhaal net dat beetje extra’s.

Het verhaal is een tikkeltje voorspelbaar en veel clichés komen aan bod. Maar dat stoort me niet. Het plot is gewoon heel leuk.

Amélie en Oliver zijn twee interessante personages, maar ze komen soms niet goed uit de verf. Soms zijn ze erg vlak. Ze hadden heel mooi uitgewerkt kunnen worden. Het verhaal zou dan meer diepgang krijgen en daardoor misschien nog interessanter worden.

Stefanie van Mol durft expliciet te schrijven. Ze schuwt geen seksscènes en durft dit ook te beschrijven. Stefanie heeft een vlotte stijl. Het verhaal is heel toegankelijk geschreven. Je zwijmelt weg bij dit verhaal! Ik ben nu ook benieuwd naar de andere boeken van Stefanie!

Verleid me is een heerlijke steamy New Adult. Wegzwijmelen gegarandeerd!

Liefs,

Veronique

*Bedankt L&M Books voor het boek!

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.
*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Je kunt het boek kopen bij Bol.com of bij de lokale boekhandel!

Gegevens van ‘Verleid me’

Auteur: Stefanie van Mol
Uitgever: Uitgeverij Volt
Aantal pagina’s: 176
ISBN ebook: 9789021419718 
Prijs ebook: €9,99
ISBN paperback: 9789021419077 
Prijs paperback: €15,00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge