Recensie: Verraderlijk spel – Nadine Barroso

Ik sta te popelen om deze recensie met je te delen. Ik las Verraderlijk spel van Nadine Barroso. Wat een spannende thriller! Ik vertel je er graag alles over. Lees je mee?

Het verhaal van Verraderlijk spel

Een jong slachtoffer wordt gevonden in het midden van een mysterieus stenenfiguur. De betekenis en toedracht van de gruwelijke moord blijven een raadsel. Jasmine Ziani, een ambitieuze stagiaire bij de recherche, bijt zich vast in deze zaak. Dan verdwijnt in de Ardennen de kleine Finn en wordt er een link gelegd met de eerste zaak. Speelt een seriemoordenaar een spelletje? En kunnen ze Finn nog redden voor het te laat is?

Mijn mening

‘Verraderlijk spel’ heeft een goede cover. Het maakt je nieuwsgierig en is een tikkeltje luguber. De titel vind ik mooi gekozen. Het past zo goed bij het verhaal.

Vanaf de eerste pagina heeft Nadine Barroso je in haar greep. Het boek moest uit! De stijl is fijn en de korte hoofdstukken zorgen voor veel vaart. Het leest heel makkelijk en daardoor vlieg je door het boek heen.

Ik kan me voorstellen dat het een nachtmerrie is als je je kind kwijt bent. Het is een eenvoudig concept, maar je voelt direct de angst. Het zet je op scherp.

Ella is leuk, maar soms een tikkeltje vaag. Je krijgt niet zo goed hoogte van haar. Jasmine is doortastend. Ze is een stoer personage. Ik ben benieuwd naar meer van haar. Misschien een vervolg met Jasmine?

Deze thriller zit zo goed in elkaar! Het was spannend, verrassend en het gaf me kippenvel. Dit was mijn eerste kennismaking met Nadine Barroso, maar wat ben ik onder de indruk. Ik kijk uit naar meer van deze auteur!

Verraderlijk spel is spannend, verrassend en bezorgt je kippenvel!

Liefs,

Veronique

Bedankt De Crime Compagnie voor het boek!

Je kunt dit boek bij de lokale boekhandel en o.a. Bol.com bestellen.

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.

*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Gegevens van Verraderlijk spel

Auteur: Nadine Barroso
Uitgever: De Crime Compagnie
ISBN paperback:  9789461096135
ISBN e-book: 9789461096302

Op de hoogte blijven?

Abonneer je hier op mijn blog en ontvang meldingen van nieuwe berichten in je mailbox! Meer weten over privacy? Lees dan hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge