Recensie & Winactie: Escape Room Thrillers – Eva Eich

Recensie Escape Room Thrillers Eva Eich

De eerste dag van Blogmas! We beginnen direct met iets heel tofs. De afgelopen tijd heb ik de Escape Room Thrillers van Eva Eich mogen uitproberen. Een heel leuk concept waar ik je graag meer over vertel. En… je maakt kans op 1 exemplaar. Ik heb er zin in! Laten we snel beginnen.

Video over de Escape Room Thrillers

De afgelopen maanden probeerde ik de verschillende Escape Room Thrillers uit. In de onderstaande video vertel ik je meer over de boeken en laat ik ze je zien. Wil je meer weten over deze thrillers, lees dan snel verder onder de video.

De Escape Room Thrillers

Deze thrillers zijn gebaseerd op een escaperoom. Je leest een verhaal, maar het staat niet in een logische volgorde. Door de verschillende raadsels op te lossen kom je erachter hoe het verhaal afloopt. In het begin van elk boek staat trouwens ook een uitleg.

Op dit moment zijn er vier verschillende Escape Room Thrillers. In de video hierboven liet ik ze al zien, maar hieronder kun je lezen waar de boeken over gaan.

Ik vond de thrillers heel tof. De vormgeving is waanzinnig. De stijl van Eva Eich is aangenaam. De verhalen zijn spannend. Ik vond sommige raadsels wel pittig, maar zeker een uitdaging voor de puzzel- en leesfanaat.

De schaduw van de raaf

Wat een gezellige reünie had moeten worden met oude klasgenoten en vrienden verandert plotseling in een nachtmerrie wanneer Lisa en haar vrienden opgesloten worden in het oude verlaten schoolgebouw. Iemand is erop uit om hen te straffen, en dat heeft alles te maken met een donker geheim van haar vrienden.

Wil je meer weten over deze Escape Room Thriller? Klik dan hier.

Het geheim van de speelgoedmaker

Donkere kelders, gesloten deuren, duistere geheimen. Journalist Daniel Falk ontvangt vlak voor kerst een mysterieus bericht, dat hem naar een speelgoedmaker leidt die al jaren in coma ligt. Wanneer hij vervolgens bedreigd wordt, heeft hij maar één keuze: hij zal in de verlaten villa van de man een dodelijk geheim moeten oplossen.

Wil je meer weten over deze Escape Room Thriller? Klik dan hier.

Gevangen in de sneeuw

Jonas keert terug naar zijn geboortedorp, waar zijn vader onder mysterieuze omstandigheden is overleden. Is zijn vader vermoord? Terwijl het steeds harder begint te sneeuwen, en het dorp afgesloten raakt van de buitenwereld, komt Jonas op het spoor van de moordenaar.

Wil je meer weten over deze Escape Room Thriller? Klik dan hier.

Speciaal voor de kerst: Adventsthriller 24 dagen tot Kerstmis

Speciaal voor de kerst komt Eva Eich met de Adventsthriller. Hoe tof?!

Een jonge man wordt wakker in een duistere kelder. Hij is alleen en heeft geen idee hoe hij daar is gekomen. Hij weet slechts dat hij moet ontsnappen – voordat het te laat is. Maar daarvoor moet hij eerst 24 mysterieuze raadsels oplossen.

Deze spannende zoektocht tijdens de dagen voor Kerstmis zet je grijze cellen aan het werk. Want alleen als je de raadsels weet op te lossen, ontdek je hoe het verhaal de volgende dag verder gaat.

Meer weten over deze thriller? Je leest het hier!

Winactie: Maak kans op 1 exemplaar van de Adventsthriller!

Van Uitgeverij Cargo mag ik 1 fysiek exemplaar van de Adventsthriller weggeven! Een mooi begin van deze blogmas!

Hoe doe je mee?

Je kunt meedoen door hieronder een geldig e-mailadres achter te laten.

De winactie sluit op 2 december 2021 om 23.59 uur.

Op  3 december 2021 trek ik een lootje en neem ik via de mail contact op met de winnaar.

De winnaar dient voor 4 december 2021 23.59 uur te reageren. Reageert de winnaar later dan 4 december 2021? Dan gaat de prijs naar iemand anders!

Je persoonsgegevens worden alleen gebruikt als jij de winnaar bent van deze winactie en de persoonsgegevens van de winnaar worden na deze winactie verwijderd. Door de drukte bij de post kan het langer duren voor je gewonnen boek is bezorgd. Veronique’s Boekenhoekje is hier niet aansprakelijk voor. Meer informatie is te vinden in het privacybeleid.

Ik wens je veel plezier bij de winactie!

Liefs en tot morgen!

Veronique

Bedankt Uitgeverij Cargo voor de boeken!

*Deze boeken zijn een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.

*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

23 Replies to “Recensie & Winactie: Escape Room Thrillers – Eva Eich”

  1. Leuke actie Veronique. Ik zag de boeken al meer voorbij komen en ik ben zeer nieuwsgierig (en puzzel graag). Ik loot dus mee.

  2. Ik laat nog heel even snel een reactie achter, want je hebt me enorm nieuwsgierig gemaakt. Houd van puzzelen en boeken, dus dit lijkt me een gouden combinatie! 🙂

  3. Ik ben dól op het spelen van escapespellen, maar dat moet meestal met meer personen. Lijkt me heerlijk om hier lekker in m’n uppie mee bezig te kunnen 🙂 Heel benieuwd hoe dat is in boekvorm!

  4. Zo leuk, komt goed van pas in deze periode waarin ik dagelijks naar ziekenhuis moet en ook veel rust, tijd genoeg voor een spannend boek…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge