Recensie & Winactie: In vrije val – Corine Hartman

In vrije val

Tijd voor de recensie van In vrije val van Corine Hartman. En… ik mag 1 exemplaar van deze thriller weggeven. Weten wat ik vond van ‘In vrije val’ en wil je kans maken op deze thriller? Lees dan snel verder!

Het verhaal van In vrije val

Hier gaat ‘In vrije val’ over:

Faye van Laar krijgt de mogelijkheid een eigen leven te leiden, los van de psychiatrische inrichting Groot Loenen. Vol enthousiasme begint ze aan het opknappen van haar nieuwe huisje op het landgoed van de instelling.

Dan kruist Mika Priens haar pad, een ex-militair met PTSS die zijn vrouw en kind zou hebben vermoord. Hij overtuigt Faye van zijn onschuld en ze besluit hem te helpen. Samen met Lisa, een medepatiënt, gaat Faye op onderzoek uit, waarbij ze stuiten op de onverklaarbare dood van enkele oud-collega’s van Mika. Heeft Mika hiermee te maken? En is hij echt onschuldig? Of is hij door experimentele behandelingen zijn realiteitszin kwijtgeraakt en een moordenaar geworden?

Mijn mening

‘In vrije val’ is een aangename kennismaking met Corine Hartman. Althans voor mij, want het was de eerste keer dat ik een boek van deze auteur las. Deze thriller is het tweede deel in de Faye van Laar-thriller. Hierdoor staan er in ‘In vrije val’ een aantal spoilers en daardoor snapte ik bepaalde verwijzingen niet, zoals een naam of een gebeurtenis. Wanneer je deel één en de novelle wel hebt gelezen, dan heb je dit probleem niet (denk ik).

De cover maakte me nieuwsgierig. Het meisje en de verlaten hut gaven me een beklemmend gevoel. Het past ergens ook wel bij het verhaal.

Je wordt letterlijk in het verhaal gegooid en het is gelijk spannend. De spanning valt soms weg, maar Corine Hartman weet toch mijn aandacht vast te houden.

Faye is een interessant personage, maar kan ik niet goed doorgronden. Lisa is een mooie toevoeging en samen is het een bijzonder duo. Mika Priens maakt een mooie groei door en ontwikkelt zich sterk. Corine Hartman weet de PTSS goed uit te werken en het voelt levensecht.

De stijl van Corine Hartman is goed. Het is vlot. Het einde is onverwachts en alles komt mooi bij elkaar. Ik ben benieuwd naar een vervolg in deze serie.

In vrije val is spannend. Dit was een aangename kennismaking met de goede stijl van Corine Hartman. Ik ben benieuwd naar meer!

Winactie: maak nu kans op 1 exemplaar van In vrije val!

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze thriller? Dan heb ik goed nieuws voor je! Je maakt nu kans op 1 fysiek exemplaar van ‘In vrije val’!

Hoe doe je mee?

Om mee te doen aan deze winactie, laat je een reactie achter met een geldig e-mailadres onder dit artikel.

Voorwaarden

Je maakt kans op één fysiek exemplaar van ‘In vrije val’ van Corine Hartman.

De winactie sluit op 6 september 2020 om 23.59 uur.

Op 7 september 2020 trek ik een lootje. Ik neem dan contact op met de winnaar via de mail.

De winnaar dient voor 9 september 2020 te reageren om de prijs te claimen.

Reageert een winnaar niet of later dan 9 september 2020? Dan trek ik een ander lootje en gaat de prijs naar iemand anders.

Je persoonsgegevens worden alleen gebruikt als jij de winnaar bent van deze winactie en de persoonsgegevens van de winnaar worden na deze winactie verwijderd. Ik gebruik je persoonsgegevens alleen voor deze winactie! Je persoonsgegevens worden alleen naar de uitgeverij verstuurd. Zij sturen je vervolgens het boek op! Meer informatie is te vinden in het privacybeleid.

Veel plezier!

Liefs,

Veronique

*Bedankt Uitgeverij Cargo voor het boek en de winactie!

Je kunt het boek bij de lokale boekhandel en online kopen!

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.
*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Gegevens van In vrije val

Auteur: Corine Hartman
Uitgever: Uitgeverij Cargo
ISBN paperback: 9789403190006 
Prijs paperback: €20,99

22 Replies to “Recensie & Winactie: In vrije val – Corine Hartman”

 1. Ik doe graag mee met de verloting. De auteur ken ik ook nog niet, dus ik ben heel benieuwd.

 2. Dit zou ook mijn kennismaking met deze schrijfster zijn en het klinkt erg goed. Dus ik maak heel graag kans op deze vrije val!

 3. Ik doe graag mee.
  Ik heb een aantal boeken van deze schrijfster gelezen en ik vind deze boeken altijd spannend!!
  Zou deze ook graag willen lezen:)

 4. Zowel ikzelf als mijn dochters zijn echt fan van deze auteur. We zouden dan ook heel graag dit boek willen lezen

 5. Wat een mooie recensie, ik ben nu wel erg benieuwd naar dit boek en wil het graag lezen!

 6. Ik loot graag mee voir dit boek.
  Ik heb nog niets van deze auteur gelezen. Maar ik heb zeer goede verhalen gehoord dus ik maak erg graag kennis met haar schrijfstijl.

 7. Ik doe heel graag mee aan deze actie.
  Na het lezen van de recensie ben ik heel benieuwd geworden.
  🍀🍀🍀

 8. Ik heb deel 1 met veel plezier gelezen, erg benieuwd naar dit tweede deel

 9. Ik kom hier voor het eerst (link via Miekes blog) Ga even lekker neuzen en waag meteen een kansje.

 10. De schrijfster ken ik nog niet, maar zou dolgraag kennis maken met haar schrijfstijl. En dat er een persoon in voorkomt met ptss spreekt mij erg aan.

 11. Ik ben erg benieuwd naar dit boek van Corine Hartman. Heb al wat van haar gelezen!

Comments are closed.