Recensie & winactie: Opgeladen – Nick Polizzi & Pedram Shojai

Toen ik het persbericht van Opgeladen van Nick Polizzi en Pedram Shojai las, was ik direct verkocht. Vandaag vertel ik je meer over dit interessante boek en maak jij kans op een exemplaar! Lees je mee?

Het verhaal van Opgeladen

Hier gaat ‘Opgeladen’ over:

Het is eigenlijk heel simpel: je kunt niet functioneren op een tekort aan energie én verwachten dat alles goed zal gaan. Maar dat is precies wat we onszelf aan blijven doen. We gebruiken al onze energie om maar succesvol te zijn, er goed uit te zien en een rijk sociaal leven te hebben. Maar wanneer laden we onszelf weer op voor de volgende ronde? In Opgeladen leggen de auteurs uit hoe je weer rust en ruimte in je leven brengt.

Aan de hand van wijsheden van de beste wetenschappers, artsen en experts leer je wat energie nu eigenlijk is en hoe je die optimaal kunt gebruiken. Polizzi en Shojai bieden methoden om de potentiële energie in je lichaam en leven te maximaliseren, zodat je je eindelijk volledig uitgerust kunt voelen.

Mijn mening

‘Opgeladen’ is een interessant non-fictieboek. Het boek begint met een duidelijke inleiding en er staat een goede disclaimer in het begin. Het is een boek dat je meer informatie geeft over energie en je energielevels.

Nick Polizzi en Pedram Shojai schetsen een heel herkenbaar beeld. Je kunt nu eenmaal niet meer energie uitgeven dan je hebt. Toen ik mijn burn-out had, leerde ik dit ook. Het is een heel logisch principe, maar lastig om uit te voeren. ‘Opgeladen’ bevat fijne, praktische tips. Het begint met de mogelijke oorzaken waarom jij je niet uitgerust voelt. Daarna komen ze per oorzaak met een aantal oplossingen.

Je kunt het natuurlijk niet overal mee eens zijn. Ik vond sommige oorzaken en oplossingen een tikkeltje zweverig. Je moet in dit boek kijken wat bij jou en jouw situatie past. Niet ieder mens is hetzelfde en niet alles zal werken. Kijk gewoon welke onderwerpen op jou van toepassing zijn.

Het is niet alleen maar ‘droge’ kost. De persoonlijke ervaringen van Polizzi en Shojai maken het interessanter. Je krijgt een kijkje in het leven van de auteurs. Het geeft het net iets extra’s. De verhalen van andere mensen die verteld worden, geven dit verhaal iets extra’s.

Het is heel laagdrempelig geschreven. Je moet uiteraard wel enige affiniteit hebben met het onderwerp.

Ik vond ‘Opgeladen’ een interessant boek met een mooi uitgewerkt onderwerp.

Winactie: Maak kans op 1 exemplaar van Opgeladen!

Van Uitgeverij HarperCollins mag ik 1 fysiek exemplaar van ‘Opgeladen’ weggeven! Lees hieronder hoe je meedoet.

Hoe doe je mee?

Je kunt meedoen door hieronder een geldig e-mailadres achter te laten.

De winactie sluit op 26 september 2021 om 23.59 uur.

Op 27 september 2021 trek ik een lootje en neem ik via de mail contact op met de winnaar.

De winnaar dient voor  29 september 2021 23.59 uur te reageren. Reageert de winnaar later dan 29 september 2021? Dan gaat de prijs naar iemand anders!

Je persoonsgegevens worden alleen gebruikt als jij de winnaar bent van deze winactie en de persoonsgegevens van de winnaar worden na deze winactie verwijderd. Ik verstuur alleen je persoonsgegevens naar de uitgeverij. Zij sturen je dan jouw boek op! Meer informatie is te vinden in het privacybeleid.

Niet gewonnen? Je kunt het boek ook hier kopen.

Veel succes!

Liefs,

Veronique

*Bedankt Uitgeverij HarperCollins voor het boek en de toffe winactie!

Je kunt dit boek bij de lokale boekhandel en o.a. Bol.com bestellen.

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.

*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Gegevens van Opgeladen

Auteurs: Nick Polizzi en Pedram Shojai
Uitgever: Uitgeverij HarperCollins
ISBN paperback: 9789402708219 
ISBN e-book: 9789402762075 

15 Replies to “Recensie & winactie: Opgeladen – Nick Polizzi & Pedram Shojai”

  1. Het zou fijn zijn als de piek periode begint op mijn werk, meer energie heb voor mijn werk maar ook om privé nog energie over te hebben om leuke uitstapjes te maken, op bezoek of naar de bieb te gaan of te puzzelen. 

  2. Ik zou heel graag mee doen! Zelf in 2018 een burn-out gehad, herkenbaar dus en ik ben zó geïnteresseerd in deze materie, want je leert er altijd weer van. En in tijden van drukte, zowel privé als op het werk, vergeet ik het nog wel eens, dus een beetje ondersteuning middels dit boek zou dan heel welkom zijn, ik ga duimen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge