Recensie & winactie: Rent a Santa – Liz Ouwens

Cover van De Verhalenfabriek

Tijd voor een vleugje Kerst in De Gezellige Boekenweek! Ik las de leuke feelgood Rent a Santa van Liz Ouwens. In mijn recensie vertel ik je graag meer en… ik mag een e-book weggeven! Lees je mee?

Het verhaal van Rent a Santa

Elin is dol op kerst. Samen met haar vriendin Floor runt ze een bedrijf waar ze kerstmannen verhuurt en zelfs de namen van haar kinderen passen bij de gezelligste tijd van het jaar.

Helaas zal de eerste kerst van haar dochter Holly anders zijn dan ze had gehoopt. Haar huwelijk is voorbij en daarom zal haar gezin met kerst niet samen zijn. Hoewel ze erg graag wil dat alles weer was zoals vroeger, weet ze niet of ze over het slippertje van haar ex heen kan stappen.

Dan komt ze een aantrekkelijke man tegen. Haar gevoelens voor de knappe Hidde groeien, maar ook haar twijfels. Gaat ze voor een vertrouwde thuisbasis voor haar kinderen of geeft ze zich over aan haar verliefdheid?

Mijn mening

‘Rent a Santa’ zorgde ervoor dat ik direct zin kreeg in Kerst! De cover is lekker zoetsappig en de titel maakt je nieuwsgierig. Het is echt een heerlijke feelgood!

Liz Ouwens kun je kennen van de feelgood ‘Geen Valentijn voor mij‘ en ook dit nieuwste verhaal is weer goed geschreven. De stijl is lekker vlot en het leest gewoon goed weg. Misschien vond ik dit verhaal wel nog beter geschreven dan haar vorige verhaal voor De Verhalenfabriek. Ik ben gewoon stiekem een beetje fan van de stijl en de verhalen van Liz!

Elin is een leuk personage en ze is perfect in balans. Ze is goed uitgewerkt en heeft lagen, maar het wordt nergens heel zwaar. Floor is een leuke tegenhanger en een echte wildebras. Ik houd trouwens van de namen van de kinderen van Elin. Het is een detail, maar zo leuk!

‘Rent a Santa is humoristisch. Het is een luchtige feelgood. Ergens deed het me denken aan ‘Magic Mike’, maar dan met kerstthema. Ik heb genoten van dit leuke tussendoortje!

Rent a Santa is mijn favoriet van Liz Ouwens! Ik ben stiekem een beetje fan van deze auteur!

Benieuwd naar dit boek? Bestel dit boek bij o.a. Bol.comBookspot of Bruna of steun de lokale boekhandel!

Winactie: Maak 1x kans op Rent a Santa

Cover van De Verhalenfabriek

Nieuwsgierig geworden naar dit verhaal? Je maakt nu kans op 1 e-book van Rent a Santa!

Hoe doe je mee?

Je kunt meedoen door hieronder een reactie met een geldig e-mailadres achter te laten.

De winactie sluit op 3 november 2023 om 23.59 uur.

Op 4 november 2023 trek ik een lootje en neem ik via de mail contact op met de winnaar.

De winnaar dient voor 5 november 2023 23.59 uur te reageren. Reageert de winnaar later dan 5 november 2023? Dan gaat de prijs naar iemand anders!

Je mag per persoon één keer meedoen aan de winactie.

Je persoonsgegevens worden alleen gebruikt als jij de winnaar bent van deze winactie en de persoonsgegevens van de winnaar worden na deze winactie verwijderd. De gegevens worden doorgegeven aan De Verhalenfabriek. Zij zullen zorgen dat het boek wordt opgestuurd naar de winnaar! Ik ben niet verantwoordelijk voor de verdere verzending. Meer informatie is te vinden in het privacybeleid.

Even een disclaimer over het gebruik van dit e-book. Dit e-book is alleen voor persoonlijk gebruik. Het doorgeven is illegaal en strafbaar. Je maakt alleen kans op een e-book.

Niet gewonnen? Je kunt dit boek ook kopen via Bol.comBookspot of Bruna. Ook te lezen via Kobo Plus!

Ik wens je veel plezier bij de winactie!

Liefs,

Veronique

Bedankt De Verhalenfabriek voor het boek en de winactie!

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.

*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Gegevens van Rent a Santa

Auteur: Liz Ouwens
ISBN e-book: 9789461098535 

Op zoek naar een proeflezer en/of meelezer voor je manuscript? Ook voor korte verhalen of novelles! Meer informatie kun je hier vinden.

Over De Gezellige Boekenweek

Van 29 oktober tot en met 5 november is De Gezellige Boekenweek op Veronique’s Boekenhoekje. Wat kun je verwachten? Recensies over hartverwarmende boeken, veel winacties met hele toffe (en soms ook knusse) prijzen en vooral veel gezelligheid!

Wil je op de hoogte blijven van alle artikelen van De Gezellige Boekenweek (en de artikelen erna)? Abonneer je dan hieronder gratis op mijn blog en ontvang meldingen van nieuwe berichten in je mailbox! Meer weten over privacy? Lees dan hier.

9 Replies to “Recensie & winactie: Rent a Santa – Liz Ouwens”

  1. Heerlijk om met dit weer alvast in de winterse, kerstsfeer te komen met een heerlijk zwijmelboek. Kortom ben gewoon razend nieuwsgierig ☺️

  2. Ik hou van de kerst en de sfeer. Ik ben dus heel erg benieuwd naar dit nieuwe verhaal van mijn collega.
    Heb de andere van Liz ook gelezen. Zowel de feelgood verhalen als de thriller die ze geschreven heeft zijn goede boeken.

  3. Ik was vereerd om haar boek.. wie zwijgt….te lezen en die was al fantastisch 😍….zou het helemaal geweldig vinden om “rent a santa”
    te mogen lezen dus hou ik mijn vingers dan ook 🤞🤞

  4. Sinds het lezen van “langste kerst ooit” ben ik helemaal fan van feelgood boeken met het kerst thema. Kerstfilms staan sindsdien op plek 2. Ik zou dit boek dan ook graag lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge