Recensie: Wintergeluk – Nora Roberts

Wintergeluk

Wintergeluk van Nora Roberts is mijn tweede Nora Roberts ooit! Ja, echt. Wat een heerlijke stijl heeft Nora. In mijn recensie vertel ik je meer over dit nieuwe boek. Lees je mee?

Het verhaal van Wintergeluk

Dit staat op de achterkant van ‘Wintergeluk’:

Nachtelijk vlammen maken een abrupt einde aan Natalie Fletchers nieuwe bedrijf en daarmee aan haar droom. Niet van plan zich uit het veld te laten slaan zoekt ze de hulp van Ryan Piasecki, met wie ze samen de brandstichter hoopt te vinden. Hoewel deze detective nogal lomp en arrogant schijnt te zijn, weet hij álles van vuur – in welke vorm dan ook…

Voor het onderzoek naar de dood van Anne Trulane zal journaliste Laurel Armand de moerassen van New Orleans in moeten. En dat is niet het enige. Ze ontkomt er ook niet aan een bezoek te brengen aan de man op wie ze als tiener smoorverliefd was: Annes echtgenoot.
Maar het grootste obstakel is wel haar rivaal, de stomvervelende, maar zeer aantrekkelijke Matt Bates, met wie ze nauw zal moeten samenwerken.

Mijn mening

Toen ik de achterkant las, vond ik de verhaallijnen mijlenver uit elkaar liggen. De personages hadden andere namen. Ik was in de war. Toen kwam ik erachter dat het twee losse verhalen waren. Dat verklaarde een hoop!

De combinatie tussen spanning en liefde is heel mooi gedaan. Nora Roberts heeft een luchtige stijl en het leest heel fijn. Beide verhalen zijn trouwens ook heel luchtig. Niet te veel lastig gedoe, maar gewoon twee hartverwarmende verhalen voor de winter (of de zomer, lente en herfst).

Het eerste verhaal heeft leuke personages. Het is een leuk verhaal, maar het ligt een tikkeltje voor de hand. De spanning komt in dit verhaal wel goed tot zijn recht.

Het tweede verhaal is heel anders dan het eerste. Je krijgt geen kopie van het eerste verhaal. Ook hier spelen liefde en spanning een grote rol. Ik haalde wel de relaties door elkaar (ik vertel niet meer, want dan krijg je spoilers) en hierdoor ontstond er een aparte situatie.

Beide verhalen zijn sprankelend. Het is gewoon een heerlijk boek met spanning en liefde in de hoofdrol. De cover is echt een winterse afbeelding, maar past niet perse bij de verhalen.

Wintergeluk is een heerlijk boek. Je droomt weg in werelden vol spanning en liefde.

Liefs,

Veronique

*Bedankt Uitgeverij HarperCollins voor het boek!

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.
*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge