Recensie: Wintermaan – Wendy Louise

Wintermaan
Foto cover van Uitgeverij Wens Boeken

Ik mocht Wintermaan van Wendy Louise alvast proeflezen. Vandaag heb ik ook mijn recensie voor je! Lees je mee?

Het verhaal van Wintermaan

Marlou Hennes vertrekt naar het Canarische eiland, Lanzarote. Samen met haar teamgenoten, Moises en Tess, werkt zij hier een winter lang als animadora. In Club Carmena leert Marlou Dani kennen. Ze valt halsoverkop voor de lekkere Lanzaroteño. Houdt hun liefde stand of vormt zijn werk als dj een probleem?
De drie vrienden besluiten mee te dingen naar de titel “Beste entertainmentteam van Lanzarote”. Het gekonkel rondom de wedstrijd zorgt echter voor onrust binnen de vriendschap.
In het licht van de Wintermaan ziet alles er weer rooskleurig uit. Zelfs bad boy Johnny heeft z’n leven gebeterd. Maar hoe oprecht is Johnny?
En wint Club Carmena de felbegeerde titel? Een ding is zeker: na deze winter zal Marlou nooit meer dezelfde zijn.

Mijn mening

Ik las ‘Zomerster’ van Wendy Louise en dat vond ik een heerlijk boek. Ik droomde heerlijk weg en genoot van de avonturen van de vrienden van het animatieteam. Toen Wendy vroeg of ik het boek wilde proeflezen (“De deadline is wel heel kort…”) , voelde ik me heel vereerd. Het is namelijk een heerlijk boek om te lezen! En niet alleen in de winter.

De schrijfstijl van Wendy Louise is pakkend en vlot. Het leest heel makkelijk en je wordt meegenomen naar het zonnige eiland Lanzarote. De humor van Wendy Louise is geniaal.

Er gebeuren veel verschillende dingen in het verhaal: van veel liefde tot een wedstrijd. Het tempo in het verhaal ligt hoog. Het is een heerlijk verhaal vol passie en liefde. Daarnaast voel je de emoties van de pagina’s afspatten.

De cover is in dezelfde stijl als het vorige boek en is lekker zomers. Het past bij de sfeer in het verhaal. De titel is heel mooi gekozen.

Wintermaan is pakkend, humoristisch en vol liefde!

Liefs,

Veronique

*Bedankt Wendy Louise voor het boek. Ik vond het een eer om je proeflezer te zijn!

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.
*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge