Recensie: Woede – Tamara Geraeds

Cover van Kobo

Toen ik de persmail van Kobo over de thriller Woede van Tamara Geraeds kreeg, was ik enthousiast. Wat is dit een goede Kobo Original zeg! Ik vertel je er graag meer over in mijn recensie. Lees je mee?

Het verhaal van Woede

Ze dachten dat hij dood was. Maar dan staat hun vermiste zoon ineens op de stoep.

Sinds de verdwijning van hun zoon Robin is het leven een worsteling voor Koen en Myrna de Wit. Tot Robin op een dag op de stoep staat. Zowel zijn ouders als zijn broer en zusje sluiten het verloren gezinslid liefdevol in de armen. Maar de droom is niet zo mooi als hij lijkt. Hoewel het niemand verbaast dat Robin veranderd is door wat hij tijdens zijn jarenlange gevangenschap heeft meegemaakt, begint het er steeds meer op te lijken dat hij iets verbergt…

Mijn mening

‘Woede’ begint heel sterk. Het is steengoed. Sowieso is het een verhaal dat onder je huid kruipt. Het is suddert na het lezen nog even na.

Tamara Geraeds speelt een psychologisch spelletje met je. Ze dropt kleine bommetjes aan informatie met een grote impact. Terwijl je nog aan het bijkomen bent, volgt de volgende gebeurtenis razendsnel. Het is geen actiethriller met snelle achtervolgingen of veel geschiet. Toch is het een snelle thriller met veel vaart. Het is zinderend. De spanning is heel subtiel aanwezig.

Langzaam ontrafel je het plot en toen het kwartje viel, was ik sprakeloos. Het einde vond ik minder. Ik snap de keuze van de auteur, maar het paste voor mijn gevoel niet bij de rest van het verhaal.

Robin is een heel goed personage. Hij is goed uitgewerkt. Koen, de vader van Robin, is een interessante tegenhanger. Hij heeft mooie lagen. Myrna, de moeder van Robin, vond ik een minder sterk personage. Ik kreeg niet zo goed hoogte van haar. Ze is minder sterk uitgewerkt dan Robin en Koen. Ik miste iets bij haar.

Het plot van deze thriller is fenomenaal. Het zit zo goed in elkaar. Ik heb genoten!

Woede heeft een fenomenaal plot!

Wil je meer lezen? Via deze link kom je bij al mijn gelezen Kobo Originals uit.

Liefs,

Veronique

Bedankt Kobo voor het boek!

Je kunt dit boek o.a. bij Bol.com bestellen.

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.

*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Gegevens van Woede

Auteurs: Tamara Geraeds
Uitgever: Kobo Originals
ISBN e-book: 9781774538302

Op de hoogte blijven?

Abonneer je hieronder gratis op mijn blog en ontvang meldingen van nieuwe berichten in je mailbox! Meer weten over privacy? Lees dan hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge