Recensie: Wrede onschuld – Marianne Swinkels

Wrede onschuld

Van BoekenGilde kreeg ik een mail over het boek Wrede onschuld van Marianne Swinkels. Ik was direct nieuwsgierig naar deze thriller. In deze recensie vertel ik je meer over deze thriller! Lees je mee?

Het verhaal van Wrede onschuld 

‘Wrede onschuld’ gaat over Marijke. Ze vertelt haar kersverse echtgenoot Tim over haar geheim. Kort daarna worden ze slachtoffer van een aanslag. Marijke denkt dat het om een vergissing gaat, want wie wil hen nou iets aan doen? Dan ontvangt ze een rouwkaart met een dreigende tekst en wanneer ze haar vriendin zwaargewond in haar huis aantreft, is er van een vergissing geen sprake meer.

Mijn mening

De cover van ‘Wrede onschuld’ is goed gekozen en past bij de sfeer van het verhaal. Je voelt de emoties van Marijke en je leeft mee met haar mee.

Het is een spannende thriller met heel veel vaart. Hierdoor wil je niet stoppen met lezen. De spanning in het verhaal wordt goed opgebouwd en je bent echt op zoek naar de dader.

Sommige personages of verhaallijnen hadden echter beter uitgewerkt kunnen worden. Je mist hier en daar wat diepgang. Daardoor waren sommige gebeurtenissen een tikkeltje ongeloofwaardig en gingen bepaalde incidenten te snel.

‘Wrede onschuld’ heeft een goed plot met onverwachte wendingen. Dit boek is het debuut van Marianne Swinkels en daarmee heeft Marianne zichzelf goed op de kaart gezet.

Wrede onschuld is een spannende thriller met een onverwacht plot.

Liefs,

Veronique

*Bedankt BoekenGilde voor het boek!

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge