Recensie: Zomerster – Wendy Louise

ZomersterVan schrijfster Wendy Louise kreeg ik haar boek Zomerster. Ik was al fan van haar schrijfstijl en als een auteur dan meer boeken heeft geschreven, ben ik heel blij. Je kunt dan langer genieten van een stijl. In deze recensie vertel ik je meer over het boek. Lees je mee?

Het verhaal

“Zomerster” gaat over Mandy. Ze vertrekt in maart naar Mallorca om daar te werken als animadora in de hotels van de Happymoon-keten. Zon en zee. Ze is er klaar voor! Tijdens de opleiding wordt ze verliefd op een Duitse collega. Maar is dit echte liefde?

Mijn mening

In 1 woord: heerlijk! “Zomerster” is een heerlijk verhaal en vanaf pagina 1 ben je erbij en leef je met Mandy en haar avonturen mee.

Soms heb je het idee alsof je wat gemist hebt en de tijd gaat heel snel.

Mandy en haar collega’s zijn heel leuk en goed uitgewerkt. Het zijn ‘echte’ mensen met echte karakters. Sommige personages mocht ik niet en van sommige personages ben ik gaan houden.

Wendy Louise schrijft heel goed. Haar schrijfstijl is fris en sprankelend. Het verhaal is doorspekt met humor en het verhaal toverde een glimlach op mijn gezicht. Het is een echte feelgood. Het verhaal is gewoon heel leuk!

Zomerster is fris en sprankelend. Het verhaal laat je lachen!

Liefs,

Veronique

*Bedankt Wendy Louise voor het verhaal!

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.
*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Dit boek kopen?
Boeken algemeen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge