Recensie: Zussen van Jewel Island 1 – Het familiehotel van Sapphire Bay – Holly Martin

Ik had al vaker van de boeken van Holly Martin gehoord. Toen ik bij uitgeverij Zomer & Keuning de feelgood Het familiehotel van Sapphire Bay zag, was ik heel nieuwsgierig. Zoek je nog een leuke feelgood? Dit is een aanrader! Ik vertel je in mijn recensie waarom.

Het verhaal van Het familiehotel van Sapphire Bay

Hier gaat ‘Het familiehotel van Sapphire Bay’ over:

Holly Martin neemt je mee naar Jewel Island in haar nieuwe feelgoodroman ‘Het familiehotel van Sapphire Bay’, het eerste deel van haar serie De Zussen van Jewel Island.

De heerlijke feelgoodroman ‘Het familiehotel van Sapphire Bay’ van Holly Martin gaat over Aria, die al haar hele leven op Jewel Island woont. Zelfs toen haar zussen Clover en Skye vertrokken, bleef zij achter bij haar vader om te helpen met het runnen van het familiehotel. Een jaar na hun vaders dood, is Aria genoodzaakt om het hotel te verkopen. Als de knappe Noah, een man die veel hotels opknapt, die zomer op Jewel Island verblijft, lijkt het een geschenk uit de hemel. Aria wil de relatie graag professioneel houden, maar Noah heeft een geheim dat Aria’s hele leven op z’n kop zal zetten.

Mijn mening

Ik vind de voorkant van deze feelgood zo leuk! Hij is vrolijk, kleurrijk en ergens eenvoudig. Het laat goed de sfeer van Jewel Island zien.

Het begin is een tikkeltje aan de snelle kant. Ik was even van mijn à propos. Het ging zo snel en voelde niet helemaal natuurlijk. Naderhand is het eigenlijk heel logisch waarom Holly Martin voor dit begon koos. Je hebt het nodig om de rest te snappen, maar op dat moment snapte ik hem niet.

De warmte en liefde van het eiland spat eraf. De personages zijn heel verschillend en ontzettend kleurrijk. Ze geven echt een gezicht aan het eiland. Je leeft zo met ze mee. Aria is een leuk personage. Ze is in het begin een beetje vlak, maar er komen meerdere lagen in haar personage. De andere zussen van Aria leer je kennen, maar ze zijn nog een beetje op de achtergrond. Ik ben wel benieuwd hoe het verhaal met de andere zussen verdergaat.

Naast het luchtige verhaal spelen er ook heftigere onderwerpen. De balans is heel mooi. Holly Martin weet op een mooie manier emoties over te brengen. Sommige gebeurtenissen zullen je raken. De romantiek is ook volop aanwezig en dat zorgt ervoor dat dit een heerlijke feelgood is!

Ik ben nu al benieuwd naar het volgende deel in deze serie van Holly Martin!

Het familiehotel van Sapphire Bay is een heerlijke feelgood!

Liefs,

Veronique

*Bedankt uitgeverij Zomer & Keuning voor het boek!

Je kunt dit boek o.a. bij de lokale boekhandel, Bol.com bestellen.

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.

*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Gegevens van Het familiehotel van Sapphire Bay

Auteur: Holly Martin
Uitgever: Zomer & Keuning
ISBN paperback: 9789020541021 
ISBN E-book: 9789020541038 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge