Recensie: Zwoele ritmes 2: Onstuimige golven – Claudia Vanzegbroeck

Onstuimige golvenBegin dit jaar las ik het boek Zwoele ritmes van Claudia Vanzegbroeck. En nu is Onstuimige golven uitgekomen: het vervolg op dit verhaal. Het romantische avontuur gaat verder. In deze recensie vertel ik je meer over dit boek en geef ik mijn mening. Lees je mee?

Het verhaal

“Onstuimige golven” gaat verder waar Zwoele ritmes stopte. Tara heeft haar doel als professioneel danseres gehaald. Alleen haar diepste gevoelens staan haar nog in de weg. Ze probeert de controle te behouden en zich professioneel te gedragen. Tijdens de concerttour speelt haar blessure op en onzekerheid neemt bezit van Tara. Komt Tara op het rechte pad? Zal het haar lukken om in balans te komen en weer gelukkig te worden?

Mijn mening 

Gelukkig! Het verhaal gaat verder en je wordt direct meegenomen in de romantische sfeer van dit boek. “Onstuimige golven” is een mooi vervolg op “Zwoele ritmes”.

De schrijfstijl van Claudia Vanzegbroeck is heel fijn. Het taalgebruik is makkelijk en past perfect bij het verhaal. Het zijn gewoon fijne zinnen die lekker weglezen. Ideaal om bij weg te dromen. Het verhaal is misschien een beetje cliché, maar dat maakte mij niet uit. Soms houd ik ervan!

Het is aan te raden om eerst “Zwoele ritmes” te lezen. De verwijzingen zijn dan net wat duidelijker en je kent de voorgeschiedenis van Tara. Het leest dan wat lekkerder. De cover vind ik leuk en past bij het zomerse gevoel van het boek. Alleen verschilt hij nogal van het eerste boek en dat is jammer. De boeken passen namelijk echt bij elkaar en dat komt nu niet tot uitdrukking door de verschillende covers.

Onstuimige golven is een romantisch, feelgood verhaal. Ideaal om bij weg te dromen.

Liefs,

Veronique

*Bedankt Claudia Vanzegbroeck voor het boek!

*Meer informatie over recensies is hier te vinden.
*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Dit boek kopen?
Boeken algemeen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge