Review: Ik probeerde de thee van Leaves with hugs

Ik ben een grote theeliefhebber! Van Leaves with hugs mocht ik drie soorten losse thee uitproberen. Heel tof! In dit artikel vertel ik je alles over de drie soorten. Lees je mee?

De drie soorten thee

Achterkant van de verpakkingen Leaves with hugs

Dit is de achterkant van de verpakkingen van Leaves with hugs. Je ziet precies hoe de thee eruitziet De verpakking vind ik sowieso heel mooi. De theesoorten hebben mooie namen en de verpakking heeft een goede sluiting.

Red empress

Red Empress

Red Empress is een rode thee uit China. Het bevalt vooral theeknopjes i.p.v. theebladeren. Je drinkt deze thee vooral in de ochtend.

Red empress in kopje

Het is een thee met een rijke smaak. Hij is licht zoetig. De smaak van deze thee bleef lang hangen. Je hebt maar heel weinig nodig voor een kop thee.

Inschenken van thee

Het bijzondere aan Leaves with hugs is, is dat je de thee op verschillende manieren kunt zetten. Ik deed vooral een beetje thee in een grote mok en deed er water bij. De theesoorten in dit artikel zullen uitzetten en naar de bodem zakken. Hierdoor heb je geen last van kleine stukjes in je thee als je drinkt. Bij andere theesoorten kun je hier wel last van hebben. Halverwege goot ik extra water erbij.

Wild tree purple red

Wild tree purple red

Wild tree purple red is een thee voor in de ochtend. Hij is extra zoet door de paarse toppen.

Deze thee kleurt een stuk donkerder dan Red Empress. Hij is niet mijn favoriet. Je moet hiervan houden. Het is een warme, zwaardere thee. Hij had ook een bepaalde pit in zich. Je hebt maar een heel klein beetje thee nodig. Hij is erg krachtig.

Wild tree purple red in kopje

Moonlight white

Moonlight white

Moonlight white is een witte thee uit China. Het is een zachte, zoete thee en geschikt voor ieder moment van de dag.

Dit is mijn favoriet! Ik ben gek op de zachte smaak van witte thee. Deze thee is zo rustgevend en ik geniet elke keer weer van deze thee.

Moonlight white in kopje

Ik heb genoten van de verschillende soorten thee. Moonlight white is mijn favoriet!

Welke thee zou jij willen proberen?

Liefs,

Veronique

Bedankt Leaves with hugs voor deze toffe samenwerking!

*Dit artikel is geen betaalde samenwerking. Ik heb de theesoorten wel gekregen. Ik deel dit artikel uit liefde en enthousiasme met je. Meer informatie over samenwerkingen lees je hier.

Op zoek naar een proeflezer voor je verhaal? Ook voor korte verhalen of novelles! Meer informatie kun je hier vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge