Soorten #2: Kleurboeken

Tijdens mijn burn out kon ik mij niet goed concentreren. En daarom was kleuren een goede uitkomst. Soms neem ik nog de tijd om even een kleurplaat voor volwassenen te kleuren. Dit zijn mijn favoriete kleurboeken!

1. Johanna Basford

Ik ben gek op de boeken van Johanna Basford. Zij is zo’n geweldige illustrator. De tekeningen in de boeken worden met de hand getekend en later ingescand. Daarna worden ze uiteraard gewoon gedrukt, maar je ziet nog steeds dat het met de hand gemaakt is. Verder zijn de kleurplaten zo gedetailleerd! Ik heb De verborgen oceaan en Mijn geheime tuin.Β 

2. Animorphia

Dit boek staat vol met grappige wezentjes en geweldige dieren. Ik ben gek op de tekenstijl van Kerby Rosanes.

3. Action!

Ik ben gek op de Action. Je kunt er zoveel krijgen… En ook kleurboeken. Ze zijn van goede kwaliteit. Er staan veel verschillende soorten kleurplaten in. Van grote kleurplaten met weinig detail tot aan kleurplaten met veel details. Daarnaast heb ik ook een kleurboek van Disney van de Action. Dit boek lag op de kinderafdeling. Maakt mij niks uit! De tekeningen zijn geweldig!

4. Het tweede enige echte kleurboek voor volwassenen

Dit was mijn allereerste kleurboek. Veel verschillende soorten kleurplaten met patronen en bloemen. Geweldig!

Hieronder een impressie van mijn ingekleurde ‘kunstwerken’:

 

Maak jij ook wel eens kleurplaten? Wat is je favoriet? Ik ben benieuwd!

Veel liefs,

Veronique

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Controle *

CommentLuv badge