Soorten #5: Tijdschriften

RandomIk schreef al eerder over verschillende soorten boeken. Ik vind het leuk om hierover te schrijven. Grappig, hoe elke soort zijn eigen kenmerken heeft. Ik lees veel boeken, maar soms heb ik zin in iets anders. Dan zijn tijdschriften enorm fijn. Ik lees ze niet vaak, maar als ik mag kiezen, pak ik meestal de dezelfde.

1. Grazia

Ik vind de Grazia een leuk blad. Er staan veel verschillende soorten artikelen in en je bent direct weer op de hoogte van het laatste sterrennieuws.

2. Glamour

Een leuk blad met veel verschillende thema’s. Meestal heeft een handige reisvorm en kan het makkelijk mee in mijn tas. Ideaal!

3. Elle en Vogue

Deze twee bladen wissel ik af. Soms neem ik een Elle en de andere keer een Vogue. Het ligt aan de verhalen die ik graag wil lezen.

4. Cosmopolitan

Een leuk blad. Je hoeft nergens meer aan te denken. Het leest lekker weg.

5. Margriet, Flair en Vriendin

Deze tijdschriften lees ik heel soms.Β  Het is heel gevarieerd en er staan mooie persoonlijke verhalen in.

Welke tijdschriften lees jij?

Liefs,

Veronique

10 Replies to “Soorten #5: Tijdschriften”

  1. Tijdschriften lezen vind ik ook leuk. Regelmatig krijg ik een stapeltje van mijn moeder die al in verschillende handen zijn geweest. Waaronder de Vriendin, Margriet en roddelbladen. Zelf koop ik weleens boeken gerelateerde tijdschriften en heb ik een abonnement op de Boekenkrant (mag ik deze meetellen als tijdschrift? haha). Ik moet wel zeggen dat ik tijdschriften meestal een beetje doorblader, het is niet zo dat ik alles wil lezen.

  2. Hoi Veronique. Een prima manier om tijdschriften onder de aandacht te brengen. Heel veel mensen lezen tijdschriften uitsluitend in de wachtkamer van de tandart of de kapper. Toen ik nog haar had deed ik dat ook. Maar moet mij nu noodzalelijk beperken tot de tandarts. Maar toch heb je me nu geinspireerd om eens een tijdschrift te kopen. Jij hebt het nu makkelijker voor mij gemaakt om n keuze te maken. Bedankt Cees

  3. Ik lees de boekenkrant ( en de specials hiervan) , verder op vakgebied de nursing en in verlengde daarvan wil ik nog wel eens de psychologie of Quest lezen. Voor ontspanning af en toe de Libelle, Margriet of Viva, dat is meer bladeren tot ik een artikel zie waarvan ik denk dat lees ik dan wel even… Het is inderdaad meer bladeren dan echt lezen…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Controle *

CommentLuv badge