Tranen met tuiten #2

Ik lees veel boeken en sommige boeken brengen emoties bij mij naar boven. In Tranen met tuiten vertel ik over de boeken die mij lieten huilen. Ik ben niet bang voor tranen. Als een boek mij raakt, dan moet ik huilen en dat kan van geluk zijn, maar ook van verdriet.

Ik leef in een wereld die ik niet ken – Marjolijn Markus

Ik leef in een wereld die ik niet kenDit boek deed mij denken aan mijn lieve oma. Mijn oma had dementie en het verhaal van de vader van Marjolijn leek op het verhaal van mijn oma. De overeenkomsten bezorgden me kippenvel en soms heb ik hartverscheurend zitten huilen. Mijn recensie over dit boek is hier te lezen.

Tranenranking: 5/5

Voor altijd twintig – Sanne Hillemans

Dit boek vond ik geweldig. Het verhaal zit vol emotie en  de tranen liepen over mijn wangen. Ik voelde zo enorm mee met de hoofdpersonen. Ik schreef er dit artikel over.

Tranenranking: 4/5

De Schaduwbokser- Johan Zonnenberg

De schaduwbokserDit boek vond ik heel mooi. Het liet me op de juiste momenten lachen en op het einde liepen er tranen over mijn wangen. Ik schreef er deze recensie over.

Tranenranking: 3/5

 

In Tranen met tuiten #1 bespreek ik nog veel meer boeken. Deze kun je hier lezen.

Welk boek maakte jou aan het huilen?

Liefs,

Veronique

4 Replies to “Tranen met tuiten #2”

  1. Het boek van Hillemans ken ik (nog) niet. Ik zet hem zeker op mijn lijstje. De andere twee brachten bij mij ook ontroerende momenten en af en toe een brok in de keel. De herkenbaarheid raakt je.
    Deze twee staan ook bij mijn favorieten van 2017 !
    Conny Schelvis onlangs geplaatst…Gelezen in novemberMy Profile

  2. Ik ken geen van deze 3 boeken. Zal ze zeker op mijn NTL lijst zetten. Mijn tranenboek is Vele hemels boven de zevende. Ook bij de film heb ik heel wat traantjes gelaten. Wat een schrijfster…die Griet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge