Recensie: De verzamelaar – Diana van Hal

De verzamelaar coverVan uitgeverij Ambilicious kreeg ik het boek De verzamelaar van Diana van Hal opgestuurd. Het is een mooie hardcover met een spannende voorkant. Het verhaal trok mijn aandacht en bezorgde me rillingen op een goede manier. Ik had wel zin in een spannende thriller!

Het verhaal

Het boek is het eerste deel in de serie rondom rechercheur Bennet en DNA-analist Rowley. In het Middlesex Fells reservaat wordt het lichaam van een jonge vrouw ontdekt. De vrouw is waarschijnlijk vermoord door een seriemoordenaar. Dan wordt de moordenaar echter dood teruggevonden. Rechercheur Spencer Bennet moet deze zaak zien op te lossen. DNA-analist Jennifer Rowley helpt hem bij de zoektocht naar de moordenaar. Het is een race tegen de klok, want er zijn nog meer vrouwen vermist. Bennet en Rowley hebben allebei een verleden en daardoor kunnen ze goed met elkaar opschieten. Voor een van de twee wordt zijn of haar grootste angst werkelijkheid…

Mijn mening

Je wordt direct in het verhaal getrokken en het boek kon ik niet meer wegleggen. Er zit vaart in het verhaal en het tempo blijft hoog. Het verhaal is spannend en het heeft interessante wendingen.

De chemie tussen Bennet en Rowley is heel interessant en je voelt de spanning tussen hen oplopen. Je weet dat er iets gaande is, maar je krijgt geen hoogte van ze. Bennet en Rowley zijn een interessant duo en het smaakt naar meer. Gelukkig, er is al een vervolg op dit boek.

Sommige tijdssprongen gaan heel snel en sommige emoties kan ik niet goed plaatsen. Er wordt snel voorbij gegaan aan bepaalde emoties. Jammer, want dat zou het verhaal meer persoonlijk maken en meer diepgang geven.

De schrijfstijl van Diana is ruw, hard en zonder poespas. Het past perfect bij het verhaal en maakt het verhaal af.

De verzamelaar leg je niet meer weg! Het boek moet uit…

Liefs,

Veronique

*Bedankt uitgeverij Ambilicious voor het boek!

*Dit boek heb ik gekregen van een uitgeverij. Meer informatie over recensies is hier te vinden.
*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Dit boek kopen?
Boeken algemeen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge