Recensie: Het Diner – Herman Koch

Boekcover Het DinerVan mijn zusje kreeg ik een hele stapel boeken. Ik kon moeilijk kiezen en ik begon in Iene Miene Mutte en daarna begon ik in Het Diner van Herman Koch. De cover sprak me aan en ik ben gek op lekker eten, dus dat zat wel goed…

Het verhaal

Het verhaal gaat over twee echtparen die samen uiteten gaan. Ze praten vooral over koetjes en kalfjes, maar vermijden het onderwerp waar ze het over moeten hebben: hun kinderen. Er is iets gebeurd dat de toekomst kan verwoesten.

Mijn mening

Ik vind het heel knap dat Herman Koch een boek kan vullen over één avond en over één diner. Je moet het maar kunnen. Door de flashbacks wordt het echter geen saaie bedoeling. Je leert de personages kennen en de motieven. Ik moest hardop lachen om bepaalde stukken en ik heb genoten van de schrijfstijl van Herman Koch. De satirische stijl vond ik heel aangenaam en kon ik waarderen.

Heb jij het boek Het Diner gelezen?

Liefs,

Veronique

*Meer informatie over recensies is hier te vinden.
*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Dit boek kopen?
Boeken algemeen

4 Replies to “Recensie: Het Diner – Herman Koch”

  1. Ik heb het nog niet gelezen, het lijkt me best een leuk boek. Meestal lees ik non-fictie. Wel zag ik laatst een film die zich ook helemaal afspeelde tijdens een diner, Valentijn, met Georgina Verbaan. Ik dacht eerst dat het een verfilming van Het diner was.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge