Recensie: Ik zie je op het strand – Jill Mansell

Toen ‘Ik zie je op het strand’ van Jill Mansell uitkwam, was ik enorme fan van de cover. Lekker vrolijk! Je krijgt gewoon zin in de zomer. Het verhaal sprak me aan en ik was benieuwd. Ik lees niet zo vaak boeken van Jill Mansell, maar misschien moet ik dat toch vaker doen? Ik las dit boek aan het zwembad in Italië. En… het paste perfect bij de sfeer van het boek.

Het verhaal van Ik zie je op het strand

Het boek gaat over Clemency die niet op zoek is naar de liefde. In het vliegtuig ontmoet ze Sam. Er hangt iets moois in de lucht., maar hij verdwijnt uit haar leven. Er verstrijken drie jaar en Clemency woont inmiddels in Cornwall, haar geboortedorp. Dan komt haart stiefzus Belle uit Londen naar het dorp en ze neemt iemand mee; Sam! Belle is nog verwaander dan ooit, omdat ze de perfecte man heeft gevonden…

Mijn mening

Het is een roman met een ultiem feelgoodgevoel. Er komen veel personages naar voren en dit kan verwarrend werken. Jill Mansell neemt echter de tijd om iedereen voor te stellen en langzaam leer je de personages kennen. Dit maakt het niet vervelend om te lezen. De verschillende verhaallijnen zijn goed te onderscheiden en hangen mooi met elkaar samen. Sommige wendingen zijn heel verrassend. De verschillende verhalen komen mooi samen. Ik vond de cover heel mooi passen bij het verhaal. De titel vind ik verrassend. Het heeft elementen die voor komen in het boek.

Lees jij wel eens boeken van Jill Mansell? Wat is je favoriet?

Veel liefs,

Veronique

*De afbeelding is een kaartje dat ik gekregen heb in de boekenwinkel.

Dit artikel bevat affiliate links. Koop je via mijn link een artikel (iets anders dan boeken mag ook) dan krijg ik een commissie! Jij merkt er niks van, maar je steunt wel Veronique’s Boekenhoekje. Meer informatie is hier te vinden.

Bol Algemeen


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge