Recensie: Voor altijd twintig – Sanne Hillemans

Recensie

Ik hoorde van het nieuwe boek ‘Circus Cesaria’ van Sanne Hillemans en toen vond ik het boek Voor altijd twintig op haar website. Het verhaal sprak me aan en maakte me nieuwsgierig. Ik begon erin en ik raakte mezelf kwijt… en gelukkig vond ik mezelf weer.

Het verhaal van Voor altijd twintig 

De twintigjarige Julia vindt haar dode tweelingbroer. Haar wereld is in een klap veranderd. Hij heeft zelfmoord gepleegd. Julia moet weten waarom haar broer het heeft gedaan… Ze ontmoet op een bijzondere wijze Thomas en de twee leren elkaar beter kennen…

Mijn mening

Ik verloor mezelf in het boek. Heel wat tranen zijn over mijn wangen gelopen en het raakte me enorm. Eigenlijk raakte het boek mij meer, dan ik had verwacht. Ik kreeg op mijn 19e een burn-out en ik was misschien niet zo depressief als Julia, maar ik raakte wel mezelf als persoon kwijt. Er kwam een hele nieuwe, andere Veronique naar boven. Iemand die anders was en waar ik mezelf niet in herkende. Nu een aantal jaren later gaat het goed. Ik heb geleerd om gevoelens te accepteren en erover te praten. De heftigheid van de emoties van Julia riep herinneringen op. De burn-out leerde mij dat er altijd een nieuwe dag is en dat er altijd nieuwe kansen zijn. En daar gaat dit boek ook over. Hoe verdrietig het allemaal is, er is altijd een nieuwe kans. En misschien gaat het vandaag niet, dan gaat het morgen beter.

In het verhaal komt zoveel liefde naar voren. Het is een mooi verhaal over liefde en vriendschap met een rauw randje van verdriet en pijn.

Meer van Sanne Hillemans:

(Blog geüpdatet in 2024)

Veel liefs,

Veronique

Bol Algemeen


Dit artikel bevat affiliate links. Koop je via mijn link een artikel (iets anders dan boeken mag ook) dan krijg ik een commissie! Jij merkt er niks van, maar je steunt wel Veronique’s Boekenhoekje. Meer informatie is hier te vinden.

Dit boek is geen recensie-exemplaar. Meer lees je hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge