Recensie: Voor jou – Jojo Moyes

‘Voor jou’ van Jojo Moyes stond al een tijdje op mijn eReader te wachten. En opeens trok het verhaal mijn aandacht. Het duurde niet lang of ik zat in het verhaal. Het kwam binnen en ontroerde me.

Het verhaal

Het is een mooi liefdesverhaal tussen twee hele verschillende mensen. Louisa woont bij haar ouders, heeft een vriend en werk. Het lijkt allemaal goed te gaan. Dan verliest Louisa haar baan en moet ze op zoek naar nieuw werk. Will zit in een rolstoel en is verlamd vanaf zijn nek door een ongeluk. Hij leidde het perfecte leven tot het misging. Hij had een goede baan, perfecte vriendin en was avontuurlijk. Daar is niks meer van over. Louisa wordt de verzorger van Will. Ze verschillen dag en nacht van elkaar en daardoor botsen ze enorm.

Mijn mening

Wauw! Wow! Dit boek raakte mij enorm. Het is een verhaal vol emoties. Je voelt enorm mee met beide personen. Het maakt het verhaal heel menselijk. Het verhaal kwam recht in mijn hart binnen en het duurde even voor ik er van bij was gekomen. De schrijfstijl was aangenaam en in een meeslepend tempo geschreven. De karakters worden mooi uitgewerkt en ik snap dat dit een bestseller is. Dit boek raad ik aan iedereen aan. Ik was tot tranen geroerd.

Dit boek is ook verfilmd (Me before you), maar ik moet deze nog zien. Daarnaast is er nog een deel 2 verschenen (Een leven na jou). Ik ben heel benieuwd of dit vervolg kan tippen aan dit boek.

Heb jij dit boek gelezen? Wat vond jij ervan? Of heb je misschien de film gezien?

Veel liefs,

Veronique

*Meer informatie over recensies is hier te vinden.
*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Boek kopen?
Boeken algemeen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge