Unboxing & cadeautip: Kobo Forma & Kobo Originals

Het is tijd voor de vierde dag! Vandaag deel ik een unboxing van iets heel tofs. Verder deel ik nog een aantal cadeautips met je. Kijk je mee?

Unboxing

Van Oona (zij regelen o.a. de PR voor Kobo) kreeg ik een leuke mail over de e-reader Kobo Forma. Als waardering voor mijn leuke posts wilden ze mij de Kobo Forma opsturen! Heel gaaf! Een soort blogdroom kwam uit. Op mijn instagramaccount liet ik je hem al zien. Na een tweetal maanden kan ik je al wat meer vertellen over deze e-reader. Spoiler: Hij is zoooo fijn!

Laten we eerst even de unboxing doen. Kijk je mee?

Het zat allemaal in een hele mooie doos! Het voelde heel luxueus aan.

Zo’n lief briefje!

Dit is de Kobo Forma! Hieronder kun je de e-reader van dichtbij zien.

Mijn mening

De Kobo Forma heb ik nu een aantal maanden in gebruik. Het is een hele fijne e-reader met veel opties. Je kunt bijvoorbeeld het licht instellen, de letters groter of kleiner maken, je kunt hem volledig draaien en dus lezen op de manier waarop jij dat prettig vindt. Verder kun je hem koppelen aan je Bol.com account en je Kobo Plus. Ideaal! Alles wordt direct gesynchroniseerd als je een e-book aanschaft via Bol.com. En het belangrijkste: hij is zo licht! Hij is groter (8 inch) dan mijn vorige e-reader (Kobo Aura 2). Oja en hij is waterdicht, maar dat heb ik nog niet durven testen ­čśë

Meer informatie over de Kobo Forma kun je vinden op Bol.com.

Verder heb ik er de SleepCover van Kobo omheen. Deze heb ik erbij gekregen en ik heb de kleur paars. Dit werkt trouwens heel goed. Hij ligt net wat lekkerder in de hand door de cover en hij is goed beschermd. Je kunt hem trouwens ook vouwen en de e-reader rechtop zetten.

Meer informatie over de Kobo Forma SleepCover in de kleur Paars kun je vinden op Bol.com.

Cadeautips

Covers van Kobo

En dan is het nu tijd voor wat cadeautips. Mijn eerste cadeautip is een e-reader. Dit kan de Kobo Forma zijn, maar Kobo heeft er nog veel meer. Bij o.a. Bol.com kun je zoeken op e-readers.

Daarnaast zijn de Kobo Originals van Kobo zelf ook aanraders! Ik recenseerde al de serie van Sophie Tal men en de serie van Susan Muskee. Je kunt de Kobo Originals bijvoorbeeld cadeau doen door een boekenbon cadeau te geven. Nog een leuke tip is een Kobo Plus abonnement. (Hier kun je meer lezen over het abonnement.)

Kobo geeft trouwens in de maand december 50% korting op alle romans. Hier lees je meer!

Vanmiddag heb ik nog een leuk extraatje. Ik vertel je dan graag iets over een leuke Kobo Original-serie.

Liefs,

Veronique

Bedankt Kobo (en Oona) voor de Kobo Forma en de Kobo Originals.

*Dit artikel is niet betaald. Uit enthousiasme deel ik graag mijn ervaring met je.

*De genoemde Kobo Originals zijn recensie-exemplaren. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.

*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge