Verhuisblog #6: Eindelijk koken en bakken!

In de zesde verhuisblog neem ik je mee onze keuken in! Ik ga je alles vertellen over de losse oven en het losse gasstel. Uiteindelijk ga ik je ook een aantal gerechten laten zien die ik al maakte. Kijk je mee?

Alles los of alles in één?

Onze nieuwe keuken had geen oven en fornuis. en dat zorgde voor veel kopzorgen. De ruimte die we hebben is standaard, maar vanwege een stopcontact dat onder de afzuigkap zit (ergens op 1/4 van de muur), konden we geen fornuis en oven in één kopen. Het werden dus twee losse apparaten. Daarnaast zat je met de afstand tot de koelkast, de muur. O ja, en de bestekla en het kastje moesten ook nog open kunnen. Het was even zoeken…

Als eerste ging ik naar de BCC, maar dat was geen fijne ervaring. Ik kon mijn draai niet vinden, je had maar 20 minuten (vanwege het virus mocht je maar een bepaalde tijd shoppen) en het was warm binnen. Alle ingrediënten waardoor het misging dus. Daarna ben ik op internet gaan zoeken naar losse kookstellen en een oven. Uiteindelijk vonden we een los gasstel en een oven.

Het gasstel moest natuurlijk ergens op staan. Ik ben al langer verliefd op een keukentrolley van de Ikea en deze had de perfecte afmeting voor ons gasstel. Mijn droom kwam uit 😉 Het staat ook nog eens heel leuk. De oven hebben we nu op het aanrecht gezet en hier staat hij eigenlijk het beste. We konden die ‘dode’ hoek toch niet gebruiken, dus zo is het prima opgelost!

Ik ga het je nu even laten zien en ik zal de linkjes naar een soortgelijke oven en gasstel even delen (deze is van Bol.com, maar wij kochten hem uiteindelijk ergens anders, maar dan heb je wel een beeld), mocht je nog op zoek zijn.

Aan de kook/bak!

Eindelijk! Ik kon weer koken en bakken. Wat heb ik het gemist en dat klinkt heel gek. Ik maakte wel al een kwarktaart, maar daar heb je geen oven voor nodig. Als eerste maakten we zelfgemaakte pizza! Hij was heerlijk! Ik zal je even hieronder een sfeerimpressie geven. Vriend maakte ook lasagne! Allemaal zo lekker!

Met Pasen maakte ik kippensoep. De ultieme test voor je gasfornuis 😉 Grapje, hij was heerlijk!

Zo! Ik hoop dat je deze verhuisblog leuk vond. De volgende keer vertel ik je over het afscheid van het oude huis.

Liefs,

Veronique

*Dit artikel is niet gesponsord, bevat geen gekregen producten of betaalde samenwerkingen. Meer weten over samenwerkingen?  Ik deel dit uit enthousiasme met je. Wil je meer weten over samenwerkingen? Lees dan de disclaimer of lees meer over samenwerkingen.

*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge