Verhuisblog #7: Balkon make-over

Eigenlijk had ik gepland om iets te schrijven over het oude huis en hoe ik ‘afscheid’ heb genomen, maar dat voelt nog even niet goed. Ik ga je daarom eerst even onze balkon ‘make-over’ laten zien en dan komt de andere blog vanzelf wel. Ik neem je mee!

Het verhaal van het balkonriet

We hebben een balkon met een aantal spijlen en een aantal platen. Aangezien we best hoog zitten, vonden we het gevaarlijk voor Tommy. Hij zou zijn hoofd maar tussen de spijlen duwen en je weet: erdoorheen gaat, maar terug is altijd lastiger. Misschien zou hij zijn hoofd er niet tussen duwen, maar we hadden geen rust als hij op het balkon was.

We zagen bij buren dat ze balkonriet hadden en dat leek ons wel wat. Het zag er ook nog eens gezellig uit en dat is niet geheel onbelangrijk natuurlijk 😉 Wij kozen uiteindelijk voor riet van de Gamma. Op internet zagen we het riet en we besloten snel te bellen. In het filiaal in de buurt hadden ze er geen, maar ze konden het wel laten komen uit een ander filiaal. Ideaal! We werden een week later gebeld, maar de mevrouw aan de telefoon had slecht nieuws… Ze hadden er drie gekregen, maar twee zagen er niet heel mooi uit en het leek alsof ze kleiner waren. De derde was wel nog mooi en die konden we sowieso krijgen. Ze konden ons wel de twee ‘kapotte’ voor de prijs van één geven. Nette oplossing, top service! Je zou maar een stuk te weinig hebben, omdat het te kort is. De medewerker en wij vragen ons wel af: wat is er in godsnaam met die twee gebeurd?! Het stoort mij niet dat het een beetje kapot is.

Oke. Lang genoeg gepraat. Tijd voor de foto’s van het balkon!

Tijd voor gezelligheid

Het is tijd om het balkon aan te kleden. Ik had nog een aantal lampjes op zonne-energie. De lampjes aan het balkon zijn van de Kruidvat en de andere lampjes heb ik aan elkaar gemaakt en zijn van de Action.

Verder ging ik naar de Intratuin om een lavendelplant te kopen. Ik moet hem nog uit de paarse pot halen en in de rieten mand zetten. Er zit al een gat in het plastic in de rieten mand. Ik ga nog wat potgrond halen/lenen en dan kan hij zo in de mand. Voor nu is het prima 😉

De zeester vond ik direct te leuk en het spiegeltje had ik al. De blauwe kleur van het theelicht vind ik geweldig. Het is nu zo gezellig!

Het uitklaptafeltje was van de vorige bewoonster en de stoelen en kussens zijn uit ons oude huis. Wie wat bewaart enzo 😉

En Tom? Die vindt het jammer dat hij niks ziet, maar hij gaat nu wel zelf op het balkon en hij ligt rustiger. Top oplossing!

Dit was alweer de zevende verhuisblog! Wat is de tijd snel gegaan… Ik vertel je de volgende keer meer over het oude huis en hoe ik het ‘afscheid’ heb ervaren.

Liefs,

Veronique

*Dit artikel is niet gesponsord, bevat geen gekregen producten of betaalde samenwerkingen. Meer weten over samenwerkingen? Ik deel dit uit enthousiasme met je. Wil je meer weten over samenwerkingen? Lees dan de disclaimer of lees meer over samenwerkingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge