Verjaardag Annie M.G. Schmidt

De afgelopen 10 dagen stonden in het teken van de Annie M.G. Schmidt-week 2017. Ook mijn blog stond in het teken van deze bijzondere week. Op 20 mei 1911 werd Annie M.G. Schmidt geboren! Vandaag is haar verjaardag. Daarom blik ik nog een keer terug op de week en alle artikelen die zijn verschenen.

Ik ging even terug naar alle boeken, series en films. 8 keer verscheen er een blogpost over een boekje, serie of film van Annie M.G. Schmidt. Ik vond het heel leuk om de artikelen te schrijven en te publiceren. Ik heb er van genoten. Bedankt voor het lezen en/of reageren.

Bekijk hieronder alle artikelen nog eens:

#1: Jip en Janneke

#2: Boekbespreking Annie M.G. Schmidt

#3: Wiplala

#4: Otje

#5: Abeltje

#6: Gedichten

#7: Ja zuster, nee zuster

#8: Minoes

Veel liefs,

Veronique

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge