Veronique Verwacht #1: september 2017

Veronique VerwachtIn Veronique Verwacht blik ik vooruit naar de komende maand. Ik bespreek nieuwe boeken die uitkomen, films die ik wil zien, mededelingen en allerlei andere leuke dingen. Het is eigenlijk een soort kletsartikel. Gezellig? Ik vind van wel!

Blogjes

Vandaag is mijn website/blog 1 maand online. Heel tof! Het brengt me zoveeeeel geluk en blijheid. De Week van de Alfabetisering vindt plaats van 4 september tot en met 10 september. Op mijn blog besteed ik hier aandacht aan in de vorm van een artikel over mijn werk als taalcoach. Het is op 21 september Wereld Alzheimer Dag. Dit is een dag die mij persoonlijk raakt en er komt dan ook een persoonlijk artikel online in combinatie met een recensie van een boek.

Serie

Ik ben gek op series, zoals Baantjer (goh!) en CSI. Op zaterdag 2 september begint Kroongetuige op RTL 4. 9 Bekende Nederlanders worden rechercheur en moeten een moord oplossen in een klein Zweeds dorpje. 1 Rechercheur is echter een ‘mol’ en weet wie de moord gepleegd heeft. De overige 8 rechercheurs moeten deze ‘mol’ ontmaskeren. Het verhaal is geschreven door thriller-schrijfster Eva Burgers. Ik ben hier zooooo benieuwd naar!

Kroongetuige is te zien om 22 uur op zaterdag 2 september bij RTL 4.

Boeken

Er komen zoveel mooie pareltjes uit in september. Ik kan niet wachten en mijn wil-ik-lezen-lijst groeit daarom gestaag door. Daarom kan ik ze, helaas, niet allemaal bespreken.

Een nieuw begin – Angelique Haak

1 september- De Crime Compagnie

Dit boek gaat over Jennifer Brugman. Ze is rechercheur, maar heeft een verleden. Ze wil opnieuw beginnen en gaat werken in Rotterdam. Ze krijgt dan te maken met een heftige moordzaak. De moordenaar heeft een voorliefde voor Griekse mythologie en het afstraffen van overspelige vrouwen. Kan Jennifer haar verleden geheimhouden?

Dicht bij jou – Jojo Moyes

5 september -De Fontein Romans & Spanning

Projectontwikkelaar Mike Dormer vertrekt vanuit Londen naar Silver Bay, Australië. Hij moet daar een kustresort bouwen. De bewoners zijn minder gecharmeerd. Mike ontmoet Liza McCullen. Door haar begint hij te twijfelen aan zijn motieven voor het kustresort. Dan wordt duidelijk dat het resort een negatieve invloed heeft op de walvissen. De belangen van Mike en Liza botsen en dit heeft heftige gevolgen…

De Cock en een duivels dilemma – Appie Baantjer, Piet Römer

26 september – De Fontein Romans & Spanning

Dit is boek nummer 81 in de serie over De Cock en zijn assistent Vledder. In het water wordt een bestuurslid van de voetbalclub HAS’32 gevonden. De Cock twijfelt aan zijn dood en gaat rond vragen op de voetbalclub…

Naar welk boek kijk jij uit deze maand?

Liefs,

Veronique

*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.Boeken algemeenBewaren

Bewaren

6 Replies to “Veronique Verwacht #1: september 2017”

    1. Het is een boek dat een speciaal plekje heeft. Het liet mij voor de eerste keer kennismaken met dementie. Een onbekend boek denk ik. 21 september is een dag die ik belangrijk vind 🙂

  1. Wat leuk zo’n vooruitblik naar deze maand. Ik heb de Kroongetuige ook al ingesteld op mijn tv haha. Ik kijk vooral uit naar het boek van Tess Gerritsen – Ik weet een geheim dat op 14 september uitkomt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge