Veronique Verwacht #2: februari

Veronique VerwachtIn Veronique Verwacht bespreek ik nieuwe boeken die uitkomen, films die ik wil zien, mededelingen en andere leuke dingen. Deze keer bespreek ik de maand februari!

Blog

De eerste Blind Date met Uitgeverij Brandt kwam afgelopen maand online. Deze maand komt er misschien een tweede Blind Date aan! Daarnaast komen er verschillende recensies online. Gisteren vertelde ik jullie over het nieuwe concept Korte recensies. Deze zullen vanaf nu ook online komen. Meer informatie is hier te lezen.

Boeken

Er komen zoveel mooie pareltjes uit. Daarom kan ik ze, helaas, niet allemaal bespreken.

Voor mij – Jojo Moyes
27 februari 2018 – De Fontein

Louisa Clark heeft de stap gezet: ze is alleen afgereisd naar New York en is ervan overtuigd dat haar relatie met Sam dit avontuur zal overleven. Ze heeft een nieuwe baan en wordt direct in het diepe gegooid. Haar werkgever is de rijke familie Gopnik. Ze ontmoet daar Joshua Ryan. Hij heeft een onverwachte link met haar verleden…

De eerdere delen over Louisa Clark zijn Voor jou en Een leven na jou.

Meedogenloos – Sharpe & Skaye
22 februari 2018 – Uitgeverij LetterRijn

De ouders van de zusjes Mandy en Lisa Peeters zijn vermoord en de twee zusjes slaan op de vlucht. Ze hebben belastend bewijsmateriaal en daarom zijn ze hun leven niet zeker.

Vier jaar geleden verdween de dertienjarige India Johnston. Buiten het zicht van haar familie duikt ze op in de gedwongen prostitutie in BelgiΓ«. Een klant trekt zich haar lot aan.

Tim Bosman en Suzanne Meyer hadden zeven jaar geleden een relatie en hebben elkaar al die tijd niet gezien. Tim heeft, door zijn werk in de journalistiek, te maken met verschillende zaken en soms maakt hij geen vrienden. De omstandigheden brengen Tim en Suzanne samen en dit verandert hun leven voorgoed…

Drie verschillende zaken of toch niet?

De Flirtcursus – Laura de Koning
8 februari 2018 – Ambo Anthos Uitgevers

Ted heeft haar neus vol van de liefde. Ze moet zorgen voor haar twee dochters. Hoe moet ze de huur betalen? En wanneer heeft ze een moment voor zichzelf? Soraya, vriendin en fitgirl van Ted, is op zoek naar een leuke man, maar het wil maar niet lukken. De twee vriendinnen komen op het idee om een flirtcursus op te zetten.

De sekte herrijst – Mariette Lindstein
20 februari 2018 – A.W. Bruna Uitgevers

Sofia Bauman zat twee jaar in de sekte ViaTerra en nu probeert ze haar leven op de rit te krijgen. Alleen dat is moeilijk. Ze wordt geconfronteerd met vooroordelen en achterdocht. Daarnaast wordt ze gekweld door nachtmerries en groeit haar verlangen naar vergelding.

De sekteleider Franz Oswald zit in de gevangenis, in afwachting van zijn proces. Hij maakt zich geen zorgen en toont geen berouw. Zijn advocaat helpt hem om een web te spinnen dat de muren van de gevangenis overstijgt. Zijn doel: wraak nemen op Sofia Bauman.

Naar welk boek kijk jij uit deze maand?

Liefs,

Veronique

*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Boeken algemeen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge