Veronique Verwacht #3: november

Veronique VerwachtIn Veronique Verwacht bespreek ik nieuwe boeken die uitkomen, films die ik wil zien, mededelingen en andere leuke dingen. Veel verschillende onderwerpen in 1 artikel. Heerlijk! Deze keer is de maand november aan de beurt!

Blog

De komende maand staat in het teken van heel veel boeken. Er zullen verschillende recensies online komen en soms wat andere artikelen, zoals een tranen met tuiten of een verslag van een dagje weg. Eind november is er op mijn blog ook een blogtour van het boek Dwaalspoor van Pjotr Vreeswijk. En er komt natuurlijk ook weer een Serie Sunday online!

Film

Loving Vincent
Deze film kwam in de maand oktober al uit en gaat over de schilder Vincent van Gogh. Armand Roulin, de zoon van de postbode van Van Gogh, reist af naar Auvers. Hij wil het mysterie rond de dood van Vincent van Gogh ontrafelen. De mensen die hij ontmoet vertellen ieder hun verhaal over Van Gogh.

Boeken

Er komen zoveel mooie pareltjes uit in november. Ik kan niet wachten en mijn wil-ik-lezen-lijst groeit daarom gestaag door. Daarom kan ik ze, helaas, niet allemaal bespreken.

Onderuitgehaald – Loes den Hollander
1 november 2017 – De Crime Compagnie
Freddy, de tweede vrouw van Jerome en de stiefmoeder van zijn dochters, verdrinkt in het zwembad van hun vakantiehuis. Martijn en zijn dochters besluiten te zwijgen over de ware toedracht van het ongeluk. Maar na 7 jaar twijfelt er iemand aan het verhaal…

Verminkte toekomst – Melissa Skaye
1 november 2017 – Uitgeverij LetterRijn
Verminkte toekomst is het vierde deel in de VT-serie van Melissa Skaye. De moeder van Sanne Philips verdwijnt spoorloos. Sanne groeit op bij haar grootouders. Later wordt ze rechercheur. 24 jaar later ontvangt ze een envelop met daarin de ketting die ze haar moeder cadeau gaf. Samen met Will de jager, een paragnost, duikt ze het verleden in…

Wie niet weg is – M.J. Arlidge
7 november 2017 – Lannoo Uitgeverijย 
Ik kijk zo uit naar dit boek! Dit is het 6e deel in de serie van Helen Grace. Ik schreef al eens eerder over de boeken over Helen Grace. Helen zit in de gevangenis en wil haar onschuld bewijzen. Dan wordt er een verminkt lichaam in de cel naast haar gevonden. Helen vreest voor haar eigen leven…

Eindspel – David Baldacci
14 november 2017 – A.W. Bruna Uitgevers B.V.
Dit is het 5e deel in de serie van Will Robie. De baas van Will Robie wordt vermist. Hij was op vakantie in de staat Colorado. Niemand heeft meer iets van hem gehoord. Will gaat met Jessica Reel op onderzoek uit en ze komen in een plattelandsstadje met veel problemen: van moorden tot aan drugs. Heeft dit te maken met de verdwijning?

Naar welk boek kijk jij uit?

Liefs,

Veronique

*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Boeken algemeen

One Reply to “Veronique Verwacht #3: november”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge