Veronique Verwacht #4: december

Veronique VerwachtIn Veronique Verwacht bespreek ik nieuwe boeken die uitkomen, films die ik wil zien, mededelingen en andere leuke dingen. Veel verschillende onderwerpen in 1 artikel. Deze keer is de maand december aan de beurt!

Blog

Ik ben gek op de maand december. Het is gewoon één grote feestmaand voor mij: Sinterklaas, mijn verjaardag, Kerstmis en Oud & Nieuw.

Advent Op mijn blog heb ik Veronique’s Boekenhoekje Advent. Vanaf 3 december komt er elke zondag tot kerst een artikel online dat te maken heeft met kerstmis.

Met Sinterklaas komt er een speciaal artikel online, waar ik nog niet veel over ga vertellen. Ik moet daar Sinterklaas namelijk nog even over bellen.

Op mijn verjaardag komen er 2 (!) artikelen online. Ik blik terug op mijn jaar en ik vertel wat meer over mijn verjaardag. ’s Middags komt iets heel leuks online. Ik vind het heel spannend, want ik heb zoiets nog nooit gedaan op mijn blog… (ben je al nieuwsgierig?)

16 december bestaat mijn blog 1 jaar!Β Ik blik terug op het eerste levensjaar van mijn blog en ik kijk vooruit. Het is een enorme mijlpaal waar ik heel trots op ben!

Op oudjaarsdag komt er een terugblik-artikel online over 2017 en ik bespreek uiteraard mijn reading challenge!

Er komen natuurlijk ook gewoon recensies van boeken online.

Boeken

Bouquetreeks met als thema Kerst
Harlequin

In mijn guilty pleasure-artikel schreef ik al over mijn liefde voor Bouquetreeksromannetjes. Deze maand komen er verschillende boekjes uit met als thema kerst! Titels als ‘Een betoverende kerst’ en ‘Kus bij de kerstboom’ maken mij helemaal blij.

Mijn zus – Michelle Adams
1 december – De Fontein

Irini is een anesthesist en heeft een bewogen jeugd gehad. Ze is door haar ouders op haar vierde weggeven aan een tante. Waarom zij? Waarom mocht haar zus blijven? Ze heeft het nooit kunnen begrijpen. Haar oudere zus Elle neemt wel af en toe contact op, maar het loopt altijd noodlottig af. Wanneer hun moeder is overleden, komt Irini naar huis. Ze komt erachter dat het verleden van haar familie complexer is dan ze dacht. Elle speelt een sinister spel en dit heeft invloed op Irini…

Een hele fijne maand en tot snel!

Liefs,

Veronique
*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Boeken algemeen

One Reply to “Veronique Verwacht #4: december”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Controle *

CommentLuv badge