Veronique Verwacht #6: juni

Veronique VerwachtIn Veronique Verwacht bespreek ik nieuwe boeken die uitkomen, films die ik wil zien, mededelingen en andere leuke dingen. Deze keer bespreek ik de maand juni.

Boeken

*Er komen zoveel mooie pareltjes uit. Daarom kan ik ze, helaas, niet allemaal bespreken.

Bankier van de dood – Stephan Molier
1 juni 2018 – Great Scheme Publishers

‘Bankier van de dood’ gaat over James Hoffman. Hij is een mysterieuze aandeelhouder van de grootste bank ter wereld. Hij zoekt in het zakencentrum van Londen naar de liefde in een stripclub. James wordt verliefd op Daisy. Het meisje lijkt sprekend op zijn moeder. Hij heeft dringend advies nodig van iemand die begrijpt hoe de liefde werkt. Nick Andersen verlaat na vier weken huwelijk zijn vrouw. Hij maakt voor het eerst in vijfentwintig jaar een eigen keuze en Nick gaat werken als de assistent van James. De liefde tussen James en Daisy bloeit op. Wanneer James Daisy wil vrijkopen, is ze onverwachts verdwenen. Nick en James gaan op onderzoek uit. Ze komen duistere zaken van het verleden tegen… Was er sprake van echte liefde tussen James en Daisy of was het onderdeel van een complot?

Mus – Kristof Desmet
10 juni 2018 – Uitgeverij LetterRijn

Mus baalt als een stekker wanneer haar vader er met een jongere vrouw vandoor gaat. Haar moeder, lerares, begint een relatie met een collega. De Kwal, de nieuwe vriend van haar moeder, is een van de vervelendste leerkrachten van de school. Samen met Brix, haar broer, probeert ze haar moeder op andere gedachten te brengen… Heiligt het doel alle middelen?

*Op 10 juni 2018 kun je op Veronique’s Boekenhoekje de recensie van dit boek lezen!

P.S. uit Parijs – Marc Levy
12 juni 2018 – Uitgeverij Luitingh-Sijthoff

De Amerikaanse schrijver Paul en de Engelse filmactrice Mia ontmoeten elkaar in Parijs. Beiden hebben geen behoefte aan een nieuwe relatie. Mia is haar man ontvlucht, een filmster die affaires heeft en Paul probeert met een los-vastverhouding met zijn vertaalster erachter te komen waarom hij alleen in Zuid-Korea beroemd is. Deze twee bijzondere mensen besluiten vrienden te worden. Alleen vrienden…

Ctrl Alt Delete – Tamara Haagmans
13 juni 2018 – Kabook Uitgevers

Lily werd als kind behandeld voor NonHodgkin. Hierdoor moest ze noodgedwongen stoppen met dansen. De behandeling slaat en na een lang traject wordt ze genezen verklaard. Ze pakt haar leven op en na jaren hard werken komt haar droom uit: ze mag dansen in de videoclip van Unity. Unity is een van de hotste boybands op aarde! Ze ontmoet Jim en samen werken ze aan haar clip. Jim is een irritante kwal, maar ze krijgt gevoelens als ze een andere kant van hem ontdekt. Hij zet zich in voor kinderen in het ziekenhuis. Ze groeien naar elkaar toe en het leven lijkt Lily toe te lachen. Tot dat vreselijke moment…

Naar welk boek kijk jij uit deze maand?

Liefs,

Veronique

2 Replies to “Veronique Verwacht #6: juni”

  1. CTRL+ALT+Delete en Bankier van de dood staan ook zeker op mijn radar. Vanavond ga ik toevallig naar een boekpresentatie van Bankier van de Dood toe. Ben benieuwd!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge