Veronique Verwacht #7: augustus

Veronique VerwachtDe maand augustus breekt aan. Een leuke maand komt eraan. In deze Veronique Verwacht kijk ik naar een paar boeken uit en vertel ik hoeveel artikelen per week er zullen verschijnen deze maand. Kijk je mee?

Blog

In de maand augustus zullen er twee artikelen per week verschijnen. Op maandag en vrijdag kun je een artikel verwachten.

Boeken

*Er komen zoveel mooie pareltjes uit. Daarom kan ik ze, helaas, niet allemaal bespreken.

Uit het niets – Atie Vogelenzang
1 augustus 2018 – De Crime Compagnie

Barbara is getrouwd met haar grote liefde en gedecoreerde held Rafael. Het is lastig om getrouwd te zijn met een held, maar scheiden is onmogelijk. Op een avond komt Barbara thuis en wordt ze aangevallen door een gemaskerde man. Barbara verweert zich zodanig dat de aanvaller het niet overleeft. Wie was de man? Haar ex Rafael? En was Barbara het doelwit?

Dit boek las ik een aantal maanden geleden als proefexemplaar.

Schaduwen – Yvonne Franssen
9 augustus 2018 – Futuro Uitgevers

“Schaduwen” gaat over Ellen Groenenboom. Als veertienjarig meisje is ze verkracht door een onbekende man. Als volwassen vrouw leeft ze een teruggetrokken bestaan met haar drie honden op een oude boerderij. Op een dag krijgt ze een anonieme dreigmail en ze denkt dat dit spam is. Er volgen echter nog meer dreigmailtjes en tijdens een boswandeling wordt een van haar honden doodgeschoten door een wildvreemde. Een aantal dagen later is deze vreemde vermist. Ellen wordt bang. Is er een samenhang tussen de gebeurtenissen? En welke rol speelt Ellen? Ze gaat op zoek naar de waarheid en ze stuit op geheimen uit haar verleden. Haar leven wordt een hel. Wie kan ze vertrouwen? Wie is de vijand? En is er een uitweg?

Jamie kookt Italiรซ – Jamie Oliver
9 augustus 2018 – Kosmos Uitgevers

In dit kookboek gaat Jamie terug naar zijn roots. Er staan meer dan 140 recepten in dit boek. Van gezond tot no-nonsense food. Voor gezellige etentjes, budgetproofmaaltijden en weinig kooktijd.

Ik ben gek op de Italiaanse keuken en dit boek sprak me enorm aan. Ik zie mezelf al pasta maken.

Naar welk boek kijk jij uit?

Liefs,

Veronique

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge