Veronique Verwacht #7: juli

Veronique VerwachtGisteren blikte ik terug op de afgelopen maand en vandaag is het alweer 1 juli! De tijd gaat zo snel. In deze Veronique Verwacht heb ik een leuk nieuwtje en ik bespreek natuurlijk weer de boeken die in juli uitkomen. Lees je mee?

Veronique’s Boekenhoekje TV

Ja, je leest het goed. Veronique’s Boekenhoekje is nu ook te vinden op IGTV. IGTV is een nieuwe functie van Instagram. Je kunt de app van IGTV downloaden of hem (misschien) al openen vanaf je Instagram-account. Ik ben nog aan het uitzoeken hoe ik de filmpjes kan delen op de Facebookpagina van Veronique’s Boekenhoekje. Dit is trouwens mijn eerste filmpje. Ik vertel je meer over mijn blog, wie ik ben en wat Veronique’s Boekenhoekje TV is.

Ik ben te vinden onder de naam: veroniquesboekenhoekje. Ga jij mij volgen?

Je kunt de video’s ook via deze pagina bekijken.

Boeken

*Er komen zoveel mooie pareltjes uit. Daarom kan ik ze, helaas, niet allemaal bespreken.

Baguette met jam voor twee – Wendy Brokers
2 juli 2018 – Uitgeverij Boekerij

Lize de Ruiter verruilt, na de dood van haar vader, Nederland voor het zonnige Zuid-Frankrijk. Ze gaat een zomer werken op de camping van een vroegere vriend van haar vader. Misschien kan ze op deze manier haar zorgen vergeten en haar leven weer op de rit krijgen? Mannen zijn uit den boze. De knappe sportinstructeur heeft wel interesse en de charmante zoon van de campingeigenaar is ook geΓ―nteresseerd in Lize. Dan staat de persoon die ze het hardst probeerde te ontvluchten voor haar neus. Lize kan er niet langer onderuit: de waarheid ontkennen en weglopen, zou je zomaar de liefde van je leven kunnen kosten.

Body Positive Power – Megan Jayne Crabbe
3 juli 2018 – Blossom Books

In dit boek pleit Megan Jayne Crabbe voor een wereld waar iedere lichaamsvorm gevierd mag worden. Het is een krachtige gids tot houden van jezelf.

Het schaduwspel – Simone van der Vlugt
3 juli 2018 – Ambo Anthos

Het boek gaat over de levens van Eva Ment en Jan Pieterszoon Coen. Het speelt zich af in de 17e eeuw. Eva verkeert in de hogere kringen van Amsterdam. Ze ontmoet Jan Pieterszoon Coen op een bijeenkomst. Hij is een man van aanzien en op zoek naar een echtgenote. Ze trouwen in 1627 en ze reizen met hun pasgeboren dochtertje naar de Oost. In Batavia worden ze onthaald als vorsten. Een periode van gewenning volgt, maar het is vooral een periode van verliezen. Eva reist na drie jaar, gedesillusioneerd, terug naar Amsterdam.

Naar welk boek kijk jij deze maand uit?

Liefs,

Veronique

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge