Veronique’s Boekenhoekje Advent #3: Mijn cadeautips

Advent

In Veronique’s Boekenhoekje Advent bespreek ik verschillende dingen die te maken hebben met kerst: van mijn ultieme kerstdiner tot aan kerstfilms. De komende zondagen staan in het teken van kerst op Veronique’s Boekenhoekje.

Vandaal deel ik mijn cadeautips voor de feestdagen en geef ik boekentips.

Cadeaubon

Een leuke cadeaubon kan eigenlijk altijd. De krijger kan dan zelf iets leuks uitkiezen. Je zou ook een cadeaubon zelf kunnen maken voor bijvoorbeeld een etentje of een avondje bioscoop.

Iets lekkers

Ik vind het ook altijd leuk om iets lekkers te geven. Je moet natuurlijk wel rekening houden met allergieën of wensen van de ander. Een doos bonbons, een zakje kerstkoekjes of een flesje wijn zijn een goede keuze. Je kunt natuurlijk ook zelf iets bakken. Heel leuk om te doen en erg lekker!

Iets kleins

Iets kleins geven is ook erg leuk, want groot is niet altijd leuker of beter. Denk aan een lekkere geurkaars, wierookstokjes of een theelichthouder.

Iets voor in bad of onder de douche

Ik ben gek op een lekker bad of een warme douche. En dat is leuker met een lekkere douchegel of een mooie bruisbal. De geur, de kleur en het schuim vind ik heerlijk. Het werkt heel ontspannend voor mij. Met de feestdagen zijn er altijd leuke giftsets te krijgen. Ideaal!

Een boeken- of tijdschriftenbon

Dit is een boekenblog, dus dit kan ik niet vergeten te noemen. Een boekenbon is leuk om te geven. Iemand kan dan zelf een leuk boek uitkiezen. Een tijdschriftenbon is natuurlijk ook leuk om te geven aan iemand die graag tijdschriften leest.

Mijn boekentips

Een boek geven, mag ik niet vergeten natuurlijk. Er liggen veel mooie boeken in de winkel, dus er is keus genoeg. In mijn gelezen boeken van 2017 staan de boeken die ik dit jaar las. Hier vind je veel boeken die de moeite waard zijn. Het onzichtbare leven van Ivan Isaenko van Scott Stambach vond ik indrukwekkend en ook Ragdoll van Daniel Cole is een aanrader. In Veronique Verwacht blikte ik elke maand vooruit naar nieuwe boeken.

Dit waren mijn cadeau- en boekentips! Veel plezier met het kopen van je cadeautjes 🙂

Liefs,

Veronique

2 Replies to “Veronique’s Boekenhoekje Advent #3: Mijn cadeautips”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge