Veronique’s Boekenhoekje Feestmaand #4: Win een boek naar keuze van Uitgeverij Aspekt!

Het is tijd voor de vierde winactie van de Veronique’s Boekenhoekje Feestmaand! Je maakt kans op een boek naar keuze van Uitgeverij Aspekt! Doe je mee?

De winactie

In samenwerking met Uitgeverij Aspekt mag ik een boek naar keuze weggeven! Op de website van Uitgeverij Aspekt kun je alle boeken vinden. Welk boek wil jij graag lezen?

Ik geef je even inspiratie:

Of dit nieuwe boek van Henriette Hemmink en Jank Rutger Achterberg (De Wraak van Alecto’s dochters)?

Hoe doe je mee?

Om mee te doen aan deze winactie, laat je een reactie achter onder dit artikel. Gebruik trouwens een geldig e-mailadres. Zo neem ik namelijk contact met je op.

Voorwaarden

Je maakt kans op een boek naar keuze van Uitgeverij Aspekt. Je hoeft nu nog niet te beslissen welk boek je graag wilt winnen. Als jij de winnaar bent, dan heb je de tijd om even op je gemak rond te kijken.

De winactie sluit op 27 december 2020 om 23.59 uur.

Op 28 december 2020 trek ik een lootje. Ik neem dan contact op met de winnaar via de mail.

De winnaar dient voor 30 december 2020 23.59 uur te reageren om de prijs te claimen.

Reageert een winnaar niet of later dan 30 december 2020? Dan trek ik een ander lootje en gaat de prijs naar iemand anders.

Je persoonsgegevens worden alleen gebruikt als jij de winnaar bent van deze winactie en de persoonsgegevens van de winnaar worden na deze winactie verwijderd. Ik verstuur alleen je persoonsgegevens naar de uitgeverij. Zij sturen je dan jouw het boek op.  Meer informatie is te vinden in het privacybeleid.

Liefs,

Veronique

*Bedankt Uitgeverij Aspekt voor deze toffe samenwerking!

29 Replies to “Veronique’s Boekenhoekje Feestmaand #4: Win een boek naar keuze van Uitgeverij Aspekt!”

  1. Wat een gave winactie. Met schitterende boeken. Ik doe graag mee.

  2. Herinneringen van een “moffenkind” lijkt me een aangrijpend boek maar er zijn vast en zeker nog veel meer mooie boeken te vinden op de site van Uitgeverij Aspekt. Ik doe dan ook graag mee

  3. Ik heb al even rondgeneusd bij Uitgeverij Aspekt. Wat een gevarieerd aanbod. Ik vind de genres alleen al leuk: literatuur, geschiedenis, filosofie. Daar kan ik zeker een goed boek vinden!

  4. Zo leuk en doe graag mee! En zie al zulke mooie boeken..Grasvleugels of De Wraak van Alecto’s dochters. Zulke mooie boeken zou ik heel graag lezen!

  5. Wat een geweldige actie. Ik doe graag mee om ‘Wijsheid voor Denkers’ van Willem Ouweneel te winnen.

  6. Ik wil Herinneringen van een ‘moffenkind’ van Monika Diederichs graag lezen, lijkt mij erg interessant en indrukwekkend. Nadien geef ik het boek graag door aan mijn moeder.

  7. Nieuw in deze groep en natuurlijk loot ik, als fervent lezer, gelijk graag mee.

Comments are closed.