Veronique’s Boekenhoekje Feestmaand #5: Win Selfpublishers E-Boekenpakket

Feestmaand 4 eboekenpakket

De laatste winactie van deze maand staat voor je klaar! Wat is de tijd snel gegaan, maar wat vond ik het leuk om de winacties voor je te organiseren. Ik sluit de maand af met een knal! Je maakt kans op een Selfpublishers E-Boekenpakket! Doe je mee?

Over selfpublishers en de reden van deze winactie

Ik wil je eerst even meer vertellen over selfpublishers en de reden van deze winactie.

Selfpublishers zijn schrijvers/auteurs die hun boeken in eigen beheer uitgeven. Ze worden ook wel Indie auteurs genoemd. Zij zitten dus niet bij een uitgeverij, maar regelen alles van a tot z zelf: van de redactie tot de marketing van het boek.

Er rusten soms nog wat vooroordelen rondom de term ‘Selfpublisher’ of ‘Uitgeven in eigen beheer’. Soms zullen deze vooroordelen waar zijn, maar je mag niet alles over één kam scheren.

Met deze winactie wil ik je kennis laten maken met een aantal selfpublishers/Indie auteurs en je de kwaliteit laten zien. Ik heb ontzettend veel respect voor schrijvers die hun boeken uitgeven in eigen beheer en daarom vind ik het een eer dat er zoveel reacties kwamen op mijn oproep. Bedankt lieve schrijvers!

De winactie: win een selfpublisher e-boekenpakket!

Je maakt bij deze winactie kans op 1x een selfpublisher e-boekenpakket!

Deze boeken zitten in het pakket

De Veluwse verdwijning – Bertina Mulder

Als je een rouwadvertentie leest, twijfel je er niet aan dat die persoon overleden is. Zelfs niet als de datum van de krant gelijk is aan diens overlijdensdatum. Maar stel dat je de enige nabestaande bent en niemand je heeft ingelicht? En stel dat er staat dat je overleden tante weduwe was, terwijl haar man een paar weken geleden nog springlevend was? Het overkomt Teus. Samen met zijn vriendin Babs gaat hij op zoek naar de waarheid achter de mysterieuze verdwijning van zijn oom en tante.

‘De Veluwse verdwijning’ was genomineerd voor de prijzen Beste boek en Mooiste cover van The Indie Awards 2019.

Mijn recensie kun je hier lezen.

Jo: Hier heb je ’n schrepel en daar kan je beginnen – Femke Meijboom & Joke van Vugt

Jaren na de eerste keer dat dit idee geopperd werd groeit nieuwsgierigheid uit tot een plan om dit boek te schrijven. Auteurs Joke en Femke willen begrijpen welke wortels ze hebben en hoe hun oma geworden is tot de vrouw die ze vandaag de dag is. Welke ervaringen hebben deze familie gevormd? Wat verklaart hun ondeugende karakter? Wat maakt dat Jo zo’n sterke vrouw is geworden?

Deze biografie volgt het verhaal van Jo Sala-Pollemans, die als jong meisje haar weg moest vinden tijdens historische momenten zoals de Tweede Wereldoorlog en de Watersnoodramp. Het ene obstakel na het andere volgde, terwijl Jo niets liever dan een normaal meisje wilde zijn dat naar school kon. Uiteindelijk maakte dit haar de sterke vrouw die ze nu is; de oma die Joke en Femke kennen.

‘Jo: Hier heb je ’n schrepel en daar kan je beginnen’ is genomineerd voor Beste non-fictie van The Indie Awards 2020.

Mijn recensie lees je hier.

Bikkeltje – Ilse Ooms

Stel je pasgeboren baby is ernstig gehandicapt en je toekomstdromen over jouw gezin is compleet in duigen gevallen. Wat doe je? Wat als je, volgens de artsen, blij mag zijn als je kind ouder dan twee wordt?

Het overkomt Ilse en haar man. Merle wordt geboren en ze komen in een aangrijpende rollercoaster terecht. Na twee jaar vindt het jonge gezin eindelijk rust, maar dan gebeurt er iets afschuwelijks. Bikkeltje gaat over de onvoorwaardelijke liefde voor je kind. Ook als dat kind niet is, zoals je hoopte.

‘Bikkeltje’ won in 2018 de prijs voor Beste non-fictie van The Indie Awards (Meest leerzame boek van 2018).

Mijn recensie lees je hier.

Jackpot! – Lenthe Leeuwenberg

Jenna heeft een simpele baan, geeft haar salaris het liefst meteen uit in winkels en kroegen en heeft al tijden geen relatie meer gehad. Ze leidt een prima leven – ook al heeft ze geen idee wat ze wil bereiken. 
Als Jenna op een avond met haar vrienden naar het casino gaat en daar de jackpot wint, verandert haar hele leven. Jenna zegt haar baan op, geeft geld uit aan alles wat ze al een keer heeft willen doen en ontmoet nieuwe mensen. Jenna leeft haar droomleven – maar is dat wel zo leuk als in haar dromen?

Kwetsbaar verliefd – Lianne Reijntjes

Verliefd worden stond niet op de planning. Al helemaal niet op een veel jongere student…

De gedreven, hardwerkende Gia gaat de hele zomer naar Barcelona en trekt in het vakantiehuis van haar vader. Een hele zomer vol zon, cocktails en knappe Spaanse scharrels, dat ziet ze wel zitten! Ze is niet uit op een serieuze relatie. Tot ze de intelligente en Nederlandse student Alex ontmoet, die twee jaar in Barcelona heeft gewoond en bijna afstudeert. Al gauw probeert Gia al die gevoelens van zich af te zetten, want ze valt normaal gesproken toch niet op oer-Hollandse jongens? Al helemaal niet op jongens die jonger zijn dan zij…

Ondertussen wordt ze geconfronteerd met verschillende gebeurtenissen uit haar verleden, waardoor haar relatie met Alex en de band met haar vader onder druk komen te staan. Zal ze zich uiteindelijk toch kunnen openstellen voor de liefde, die ze al lang niet meer heeft gevoeld?

Kwetsbaar verliefd’ is genomineerd voor Beste fictie van The Indie Awards 2020.

Mijn recensie lees je hier.

De actrice in mij – Sanne Hillemans

Een actrice die niemand dichtbij laat komen.
Een man die haar muren langzaam maar zeker af weet te breken.
Een verleden dat het heden in de war schopt.

Lindsey Lanning staat bekend als een van de succesvolste actrices van deze tijd. Haar imago is belangrijker dan haar persoonlijke leven, tot ze een nacht met Nick doorbrengt.
Het liefst houdt Lindsey de charmante advocaat op afstand, maar naarmate ze elkaar vaker zien, brokkelt haar stevig opgebouwde muur stukje bij beetje af en leert Nick wie Lindsey is. De échte Lindsey, niet de glimlachende actrice die ze laat zien als er camera’s in de buurt zijn.
Welk geheim gaat er schuil achter haar façade en is hun prille relatie sterk genoeg om te overleven als het verleden het heden inhaalt?

Mijn recensie lees je hier.

Hoe doe je mee?

Om mee te doen aan deze winactie, laat je een reactie achter onder dit artikel. Gebruik trouwens een geldig e-mailadres. Zo neem ik namelijk contact met je op.

Voorwaarden

Je maakt kans op het selfpublishers e-boekenpakket. In dit pakket zitten de 6 genoemde e-books. Je krijgt de boeken als Epubs.

De winactie sluit op 3 janauri 2021 om 23.59 uur.

Op 4 januari 2021 trek ik een lootje. Ik neem dan contact op met de winnaar via de mail.

De winnaar dient voor 6 januari 2021 23.59 uur te reageren om de prijs te claimen.

Reageert een winnaar niet of later dan 6 januari 2021 23.59 uur Dan trek ik een ander lootje en gaat de prijs naar iemand anders.

Je persoonsgegevens worden alleen gebruikt als jij de winnaar bent van deze winactie en de persoonsgegevens van de winnaar worden na deze winactie verwijderd. Meer informatie is te vinden in het privacybeleid.

Disclaimer Ebooks

Even een disclaimer over het gebruik van de e-books. Deze e-books zijn alleen voor persoonlijk gebruik. Het doorgeven is illegaal en strafbaar.

Liefs,

Veronique

*Bedankt Bertina, Femke, Ilse, Lenthe, Lianne en Sanne voor de samenwerking!

22 Replies to “Veronique’s Boekenhoekje Feestmaand #5: Win Selfpublishers E-Boekenpakket”

 1. Wat een geweldige actie. Toevallig ook een paar boeken die al op mijn lijstje stonden!

 2. Wat een ontzettend gave eindjaarsactie! Graag doe ik mee, want beter kun je het nieuwe jaar dan ook weer niet beginnen 😄. Duimen maar voor mij en iedereen die mee doet🍀

 3. Wat een mooie boeken zitten ertussen. Loot er graag voor mee op de laatste dagen van dit jaar.

 4. Superleuke actie weer. Ben heel nieuwsgierig naar deze boeken en loot dus heel graag mee. 🍀

 5. Wat een super leuke actie!
  Ik loot graag mee, ik ben nieuwsgierig geworden naar deze boeken.

  1. Ik doe graag mee met deze mooie actie…
   Stuk voor stuk prachtige boeken, waarvan de voorstukjes mij gelijk grepen!!
   Fantastisch dat deze mensen hun verhaal, hun boek mrt ons willen delen!!

Comments are closed.