Veronique’s Boekenhoekje Kerstkaart!

Op mijn social media had ik het regelmatig over het ‘leuke, geheime project’ en vandaag ga ik het eindelijk met je delen. Maak je klaar voor een dosis enthousiasme!

Intentie

Een tijd geleden had ik de intentie gezet om een eigen kerstkaart te ontwerpen. Ik dacht: hoe tof zou het zijn als er een Veronique’s Boekenhoekje Kerstkaart zou zijn? Het was een soort blog bucketlist dingetje voor mij. Toen ik een mail kreeg van Drukwerknodig.nl, vielen alle puzzelstukjes in elkaar. Ik mocht 100 gevouwen kerstkaarten laten afdrukken! Hoe gaaf! Ik heb even een dansje door de kamer gedaan.

Ik ging aan de slag met een moodboard op Pinterest en wat ontwerpen in Canva. Ik had een bepaald idee en na vele pogingen kwam daar het definitieve ontwerp uit. Het was alsof het in elkaar klikte. Ik was al ontzettend enthousiast over het digitale ontwerp en toen de kaarten bezorgd werden, was ik nog enthousiaster. Je kunt in de video hieronder mijn reactie zien!

Video: Speciale unboxing

Ik maakte ook een video waarin ik alles vastlegde. Je kunt hem hier kijken of hieronder.

En dit is hem dan: mijn kerstkaart! Je kunt hier goed de delen van de kaart zien. Ik heb gekozen voor goud, een quote en verder is het heel rustig. Op de achterkant staat mijn logo. Ik ben er ontzettend blij mee!

Kerstkaarten uitgelicht

Waarom een kerstkaart?

Als je me al langer volgt, dan weet je dat ik gek ben op kerst. Van de Veronique’s Boekenhoekje Advent , mijn verjaardag , feestdagen en de boeken over kerstmis. Het komt allemaal voorbij op mijn blog.

Ik stuur elk jaar kerstkaarten naar verschillende uitgevers, schrijvers, vrienden en familie. Hoe leuk om nu mijn eigen kaart te kunnen versturen!

De kerstkaart komt dus niet in de verkoop!

Mijn ervaring met drukwerknodig.nl

Ik mocht van Drukwerknodig.nl 100 gevouwen kaarten laten drukken. Ik maakte een eigen ontwerp en ik kon dit heel makkelijk uploaden via de online editor. De keuzeschermen waren heel duidelijk. Drukwerknodig.nl biedt naast kerstkaarten, ook posters of roll-up banners aan. Je wordt daarnaast goed op de hoogte gehouden van het proces. In de video kun je ook zien dat het goed verpakt wordt. Top!

Ik hoop dat je het een leuk artikel vond. En…. er komt nog iets leuks aan met de kerstkaart. Houd in december mijn blog in de gaten!

Liefs,

Veronique

*Bedankt Drukwerknodig.nl voor de kaarten en de service.

*Dit artikel is geschreven in samenwerking met Drukwerknodig.nl. Het is geen betaalde samenwerking, maar de kaarten heb ik gekregen. Meer weten? Ga naar de disclaimer.

2 Replies to “Veronique’s Boekenhoekje Kerstkaart!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge