Veronique’s Theehoekje: Mijn losse thee thermosfles van Or Tea? – review

Naast mijn liefde voor boeken heb ik een grote liefde voor thee. Vandaag ga ik je meer vertellen over mijn losse thee thermosfles van Or Tea? Ik kocht hem bij De Thee Winkel. Lees je mee?

Unboxing

Toen ik op Instagram de losse thee thermosfles van Or Tea? zag, was ik verkocht. Hij is er in verschillende uitvoeringen, maar ik koos voor de T’mbler – Tiffany’s Breakfast. Er kan 460 ml in en het heeft een digitale thermometer op de dop.

Verpakt

De Thee Winkel had het heel mooi ingepakt.

Er zaten twee pakjes in. Ik heb zelf de blauwe thermosfles gekocht en toen ik De Thee Winkel een berichtje stuurde, omdat ik er graag dit artikel en een post op Instagram over wilde maken, deed ze er iets extra’s bij. Dit extra’s heb ik dus gekregen. Hier kom ik later even op terug. Terug naar de fles.

De fles zit in een mooie doos en is goed beschermd. Het past allemaal zo mooi bij elkaar.

De details vielen me pas op toen ik hem uit de verpakking haalde. Het is prachtig gemaakt. Sommige delen lijken wel op de fles te liggen. Heel tof!

De details zijn in het echt nog mooier. In andere thermosflessen kun je wel een theezakje doen, maar losse thee wordt al lastiger. Bij deze fles van Or Tea? zit een zeefje. Hier doe je de losse thee in en dit hang je in de fles. Ik ga het je laten zien.

Je doet de losse thee, in dit geval Capetown van De Thee Winkel (gekregen), in het zeefje, je vult de fles en hangt het zeefje erin. Laat hem even trekken en dan kun je hem gewoon eruit halen. Je kunt het zeefje losjes erin hangen. De eerste keer deed ik hem te vast en daardoor zat er overal rooibos. Al doende leert men. ­čśë

Als je tikt op de dop dan komt de huidige temperatuur tevoorschijn.

Tijd om het andere pakketje uit te pakken! Er zaten twee heerlijke soorten thee in: Rode bes, framboos, rozen en Capetown . Deze smaken heb ik dus gekregen.

Beide smaken vind ik erg lekker!

Ik hoop dat je dit artikel leuk vond!

Over Veronique’s Theehoekje

In Veronique’s Theehoekje vertel ik je meer over mijn liefde voor thee. Ik review verschillende soorten (losse) thee en accessoires. Gewoon, omdat ik mijn enthousiasme graag met je deel!

Liefs,

Veronique

*De thermosfles heb ik zelf gekocht. De thee in dit artikel heb ik gekregen van De Thee Winkel.

*Ik ben niet betaald voor dit artikel. Wil je meer weten over samenwerkingen? Lees dan de disclaimer of lees meer over samenwerkingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge