Veronique’s Week #16: Sneeuw en boeken

Daar ben ik weer met een nieuwe week. Ik kreeg een boek en er lag sneeuw! Lees je mee?

Vrijdag 

Wat een nacht. 2 uur slaap en het gevoel alsof mijn voet eraf viel. Zoveel pijn heb ik nog nooit gehad. Toen ik wakker werd, had het wel gesneeuwd! Ik word gewoon vrolijk van sneeuw. Alles krijgt iets magisch.

’s Nachts had ik zoveel pijn en dus ging ik naar de huisarts. Hij schreef me zwaardere pijnstillers voor om het weekend door te komen. Nadeel: ik werd zo duf als een konijn en enorm misselijk.

Ik kroop met De Cock en de naakte waarheid van Peter Römer op de bank. Het beste medicijn ❤

Zaterdag en zondag

Ik heb last van bijwerkingen van de medicatie. Misselijk, braken, duizelig en vooral moe. Ik sliep voor het eerst beter. En dat voelt goed. Zaterdag en zondag lig ik vooral in bed. Slapen, want mijn ogen openhouden lukt me niet. En zo misselijk.. Wat kan je je beroerd voelen.

En ik kon niet lezen. Zo vervelend. De letters dansten en maakte me misselijk.

Maandag 

Om 17.15 uur had ik pas de afspraak met de neuroloog. Zo laat… Ik heb de hele dag gekronkeld van de pijn. De zware pijnstiller is gehalveerd en dat merkte ik direct aan de pijn. Van de volledige sterkte werd ik namelijk misselijk en moest ik overgeven. Dan maar even meer pijn en wel iets eten…

Ik probeerde in bad te gaan, maar dat werkte niet qua pijn. Het deed alleen maar meer pijn. Liggen, zitten of staan: ik weet het niet meer.

Ik las De Cock en de naakte waarheid uit en ik kwam tot rust met de Happinez.

Woensdag 

Ik had fysiotherapie en dat was het uitstapje van de dag. Lopen gaat inmiddels lastiger, want mijn voet is te gevoelig en te pijnlijk. Lastig.

Ik kreeg wel een super mooi boek van uitgeverij Ambo Anthos. Ik had nog nooit een boek mogen ontvangen van deze uitgeverij en ik voelde me zeer vereerd. Ik heb zin om te bloggen en om jullie te vertellen over de boeken die ik gelezen heb.

Ik kijk ’s avonds met vriendlief afleveringen van The Blacklist. We zijn nu bijna bij het einde van seizoen 1. Wat een goede serie. Ik ben fan van Red. Aanrader!

Donderdag 

Eindelijk! Ik sliep goed! Ik las ook Ongetemd van Liz Hartevelt voor The Indie Awards.

Verder heb ik krukken gekregen, omdat ik amper kan lopen. Verder heb ik een mri gehad van mijn rug. Volgende week de uitslag. Spannend!

Hoe was jouw week?

Liefs,

Veronique

*In dit artikel kunnen recensie-exemplaar voorbij komen. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.
*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden
.

De boeken uit dit artikel:

One Reply to “Veronique’s Week #16: Sneeuw en boeken”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge