Veronique’s Week #2: Heftig weekend

In Veronique’s Week neem ik je mee in mijn week of klets ik gezellig met jullie.

Deze week begon heel heftig op zaterdag- op zondagnacht, maar de rest van de week was druk en heel leuk. Ik neem jullie weer mee!

Vrijdag 

De laatste dag van de week! Het was weer een stagedag en ’s avonds ging ik naar vriendlief. Samen speelden we een spelletje op de Xbox. Ik vind dat soms echt heel leuk!

Xbox

En ik plaatste een foto over deze boeken op Instagram. Ik ging lezend het weekend in. Uiteindelijk kwam ervan lezen niet veel terecht, omdat ik mij niet kon concentreren.

Zaterdag

Met vriendlief ging ik naar de stad en we dronken samen iets op een terras. In het zonnetje en uit de wind was het prima te doen. Het seizoen van de chocolademelk is weer begonnen! Verder las ik het boek Cameraman onder de Nazi’s van Wim D. Visser. Een heel interessant boek.

Chocomelk

Zondag

’s Nachts werden we wakker van een knal, glasgerinkel, een knal en iemand die met piepende banden wegreed. We gingen kijken uit het raam en zagen iemand op de straat liggen. Later zou blijken dat het ging om een jonge vrouw van 20. Ze was al overleden. Het waren beelden en geluiden die de hele zondag op mijn netvlies stonden. Ik heb een poging gedaan om te beginnen in het boek Sprong in het diepe van Tamara Haagmans. Maar ik kon mij niet concentreren. Ik was gewoon heel moe van alle indrukken.

Maandag

Een nieuwe week! Nieuwe kansen! De gebeurtenis van vorige nacht spookte nog door mijn hoofd. Ik ging naar stage en had een hele leuke dag. Ik maakte o.a. de Facebookpagina in orde van mijn stagebedrijf. Ik

Heel leuk werk! En ’s avonds wachtte mijn trouwe viervoetervriendje weer op me. Ik probeerde te lezen, maar ik merkte dat ik te moe was.

Tom

Dinsdag

Wat een mooie lucht! Ik word hier altijd zo vrolijk van!

Lucht

En mijn H&M-bestelling was bezorgd. Ik heb weer nieuwe blouses en broeken erbij. Ik ben gek op printjes!

HM

Verder ging ik naar stage en daar zorgde ik voor de Twitterpagina van het bedrijf!

Woensdag

De week is door de helft! De zon scheen net tussen de huizen door en ik werd er helemaal vrolijk van. (Oja.. ik sta geparkeerd voor deze foto hoor ;))

ik

’s Avonds at ik pizza bij mama en Tommy… die lustte ook wel een stukje… Hij kreeg uiteraard niks, maar zielig kijken kan hij wel!

Toms

’s Avonds ging ik op tijd naar bed en las ik het boek Sprong in het diepe van Tamara Haagmans. Echt… dit boek! Het is zo vrolijk! De recensie komt pas in oktober online, maar dit schreef ik al op Twitter…

Goedemorgen! Gisteravond begonnen in Sprong in het diepe van @THaagmansbooks @ellessyboeken
En…. Hij is zoo leuk! Echt.. Het maakt me zo vrolijk!

— Veronique Janssen (@VeerTJE_94) 13 september 2018

Donderdag

Zo! De week is alweer bijna om. Vandaag was ik een dag alleen op kantoor. Heel apart en ik vond het doodeng. Uiteindelijk ging het goed en was ik heel productief. Ik kreeg lekker veel af! Verder heb ik geen foto’s van donderdag.

Mijn week zit er weer op. Hoe was jouw week?

Tot volgende week!

Liefs,

Veronique

*In dit artikel kunnen recensie-exemplaar voorbij komen. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.
*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.
Koop hier de boeken uit het artikel:
Boeken algemeen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge