Veronique’s Week # 35: Afstuderen en nieuws!

Deze Veronique’s Week staat in het teken van wielrennen, afstuderen en goed nieuws! Kijk je mee?

Vrijdag 21 juni 2019

Vrijdag was mijn vrije dag, want ik zou zaterdag de hele dag op pad zijn voor school. Bij ons in het dorp is elk jaar wielrennen. Altijd erg leuk om te zien!

Wielrennen ZLM
Eerste etappe ZLM Tour
Dit vind ik altijd! Al die auto’s!

’s Avonds gingen we nog naar de feesttent, maar de muziek stond enorm hard. Snel naar huis weer! Op tijd slapen, want de volgende dag ging om 6 uur de wekker!

Zaterdag 22 juni 2019

Ik ging op zaterdag naar Utrecht voor de Kick off van het afstuderen. In de trein las ik Retour Spitsbergen van Pepper Kay. Een spannende thriller!

Pepper kay
In de trein lezen!

Na een lange trein- en busreis kwam ik bij de locatie in Utrecht. Ik hoop dit jaar af te studeren en vandaag kreeg ik meer informatie. Het was nogal overweldigend en ik werd met de minuut onzekerder.

In de trein terug naar huis stond het huilen me nader dan het lachen. Ik wist het even niet meer en ik stond op het punt om gewoon te stoppen met de opleiding. Ik had wel mooi uitzicht onderweg!

In Roermond

Toen ik thuiskwam was er voor me gekookt en kon ik weer lachen. Ik ga natuurlijk niet stoppen, want ik ben nu zover… maar het is toch een spannend avontuur en ik zal regelmatig mijn ervaringen delen!

Hamburger
MMMMMM

Maandag 24 juni

Maandag is mijn vaste studiedag en ik maakte mijn stageverslag af. Ik begon nog aan een andere module en verder kookte ik ’s avonds risotto. Ik ben gek op koken en in mijn stories/mijn verhaal laat ik regelmatig mijn kookkunstjes zien. Je kunt me volgen op Instagram of mijn Facebookpagina!

Ingredienten
Alles staat klaar!
eten!
Tomatenrisotto met lekkerbekje

Dinsdag 25 juni 2019

Dinsdag ging ik de hele dag naar stage. Ik droeg mijn nieuwe blouse met mijn favoriete gele rok! Verliefd! Het was een pittige dag en ik was blij toen ik thuis was.

Lookje

’s Avonds vond Ik niet op jou van Sally Thorne in de bus! Ik ben gek op de cover van dit boek!

(Ik niet op jou!
Ik niet op jou!

Woensdag 26 juni 2019

Woensdag ging ik een halve dag naar stage. Ik kreeg goed nieuws… vanaf 1 juli heb ik een baan voor 20 uur! Ik blijf lekker werken bij mijn stagebedrijf. Ik was totaal overdonderd en ontzettend trots. De komende maanden worden druk: ik moet nog 1 examen maken, werken en afstuderen.

Ik ga proberen om 3 blogs per week online te hebben, gaat dit niet, dan worden het er 2! Dat zal ik dan nog wel vertellen ­čÖé

’s Middags was ik vrij en dat had ik nodig. Ik liep op wolkjes na het goede nieuws en Tommy en mam kwamen even op bezoek. ’s Avonds maakte ik een pastasalade. Het was zoooo warm!

Donderdag 27 juni 2019

Donderdag was mijn laatste stagedag en het werd direct een lange dag. ’s Avonds at ik gelukkig bij mama en Tom was blij om me te zien.

Tom
Lieverdje!

In de bus vond ik De Mooiste dag van je leven van Tamara Haagmans. Op 6 juli is de boekpresentatie, maar ik kan er helaas niet naar toe. Ik kreeg wel van Uitgeverij Luitingh-Sijthoff het boek! Zoooo tof!!!

De mooiste dag van je leven
De mooiste dag van je leven!

Dit was mijn week! Hoe was jouw week?

Liefs,

Veronique

*In dit artikel kunnen recensie-exemplaar voorbij komen. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.
*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

De boeken uit dit artikel vind je hier:

Boeken algemeen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge