Veronique’s Week #56: Ziek zijn, kaasfondue en nieuw kookboek!

Deze week kwamen er geen recensies meer online. In deze Veronique’s Week vertel ik je waarom en laat ik mijn nieuwe, gekregen en gekochte, boeken zien. Kijk je mee?

Vrijdag 21 februari 2020

Ik kocht op vrijdag Valentina’s laatste reis van Santa Montefiore. Ik vind de covers altijd zo mooi! Deze was trouwens 5 euro bij de Jumbo!

Santa Montefiore
Nieuwe aanwinst!

Zaterdag 22 februari 2020

Op zaterdag sliep ik uit en dook ik onder met mijn boeken. Ik las De laatste trein naar vrijheid van Meg Waite Clayton uit. Wat een mooi, aangrijpend verhaal. Soms wel een tikkeltje traag. Daarna begon ik nog in Keerpunt van Anne van Zwieten. Een heel mooi verhaal! De recensies van beide boeken volgen nog.

Lezen!

Zondag 23 februari 2020

Ik vier zelf geen carnaval en door de storm ging de optocht niet door. Toch had ik zin om me te verkleden en ik keek samen met vriend de Netflix-serie Ragnarok. Mijn hemel. Geen aanrader. Wat een slecht acteerwerk en een suf eind. Toen ik thuiskwam, lag Blauw van J.B. Ocean in mijn brievenbus! ’s Avonds kroop ik op de bank met Op het verkeerde moment van Heleen Smit. Spannende thriller!

Maandag 24 februari 2020

Maandag werkte ik aan mijn scriptie, ging ik theedrinken bij een lief vriendinnetje en ’s avonds kaasfondue eten bij mama! Mijn zusje maakte sticky toffee-cake met een bakmix van de Jumbo. Erg lekker.

Eigenlijk was ik vanaf maandag al niet zo lekker. Ik voelde al een aantal weken mijn keel en ging daarbij ook nog hoesten. Dinsdag bracht ik in bed door. ’s Avonds ging het weer goed en ging ik sushi eten met vriend. Helaas ging het ’s nachts niet goed en sliep ik slecht. Woensdag heb ik de hele dag in bed gelegen. Donderdag ben ik toch maar naar de huisarts geweest. Ik heb nu speciale neusspray om mijn neus open te houden. Doordat ik mij niet lekker voelde, lukte bloggen niet. Komende week proberen we het gewoon weer.

Ik wilde je toch nog even mijn nieuwe kookboek Het allermakkelijkste kookboek van J.-F. Mallet laten zien. Dit boek kreeg ik van Kosmos Uitgevers. In Koken met Veer op Instagram/Mijn verhaal op Facebook kun je komende weken mijn avonturen zien met dit kookboek. Er komt nog een artikel online op mijn blog en ik schrijf uiteraard een recensie!

Kook boek
Mijn nieuwe kookboek!

En ik haalde het voorjaar in huis!

Paastak
Hallo voorjaar!

Zo! Dit was mijn week. Hoe was jouw week?

Liefs,

Veronique

*In dit artikel kunnen recensie-exemplaar voorbij komen. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.
*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

De boeken uit dit artikel vind je hieronder of bij de lokale boekenwinkels!

Boeken algemeen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge